Akane to absolutna perełka sezonu wiosennego. Niech się podniecają jakimiś slimami, isekajami, nierealnymi romansami czy shonenami z walkami na 93 odcinki.
Tak samo medalist, co za top. Ale tematy niszowe dlatego dla widza z us czy Europy to koło faji lata
Nie ma tam żadnych okruchów.
😉
Trochę off topic, ale zauważyłem dzisiaj, że aktualnie wychodząca seria fantasy "Witch Hat Atelier" dorobiła się oficjalnie polskiego tłumaczenia na Crunchyrollu, łącznie z najnowszym odcinkiem. Za przekład odpowiada pan Radosław Koch z ramienia Force Media (podobnie jak w przypadku Spy x Family, sezon 1), więc tłumaczenie jest całkiem dobrze wykonane. Czyżby to był zwiastun większej współpracy Crunchyrolla z Force Media, a tym samym zmian na lepsze na polskim poletku anime? Mam taką nadzieję.
Autor , nie wiem czy coś z anime ma wspólnego ale chyba sponsorem jest Netflix więc , partyzant musiał napisać że najlepsze .
30 lat anime oglądam i pierwsze słyszę o takim anime . Zapewne na siłę pisane i artykuł i to anime .
Niszowy ,,Made in Abyss,, zmiata to anime , kreską , animacją i scenariuszem . . . .
https://www.gry-online.pl/forum/wasze-top-3-anime-mangi/ze10231a6