Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Jak Michael Jordan z 1996 roku na meczu koszykówki w liceum.”. Deweloper tłumaczy, dlaczego jedną aktorkę znajdziemy w „każdej” grze

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
21.09.2026 11:53
1
1
odpowiedz
tRikson
91
Konsul

Tragiczny babsztyl, staram sie omijąć z nią wszystkie gry od Wolfenstein New Collosus

21.09.2026 11:56
DanuelX
1.1
4
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

tRikson A oprócz twojej ideologii co masz przeciwko niej?

21.09.2026 11:59
NOWAHUTANACZASIE
1.2
1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
30
Generał

tRikson swoim wyglądem idealnie pasuje do filozofii łołk/DEI 😅😜
w sumie to pewnie dlatego ma takie wzięcie w branży haha;)

21.09.2026 12:01
DanuelX
1.3
2
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

NOWAHUTANACZASIE O oprócz koloru skóry aktorki co ci się w niej nie podoba?

21.09.2026 12:12
NOWAHUTANACZASIE
1.4
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
30
Generał

DanuelX nie powiedziałem ,że nie podoba mi się kolor jej skóry, może Tobie się nie podoba. Akurat kolor skóry w ogóle nie definiuje danego człowieka.
Akurat murzynki mi się podobają, ta natomiast, z całym szacunkiem dla niej, nie należy bynajmniej do ładnych (co oczywiście jest subiektywne) przedstawicieli gatunku ludzkiego haha;)
No i dlatego dobrze wpisuje się w kanony DEI/woke gdzie kobiece piękno, podobnie jak męskość, są marginalizowane. Umniejszane, zbrzydzane są bardziej adekwatnymi słowami.

21.09.2026 12:28
PanDaneX
1.5
odpowiedz
PanDaneX
24
Generał
PLUS

DanuelX a skąd myśl że chodzi o ideologie? Czy może bawimy się w lewackie bingo i zaliczyłeś właśnie zniżanie wszystkiego do rasizmu i homofobii ?

21.09.2026 12:01
Wronski
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Wronski
43
Senator

To chyba najgorsze tlumaczenie jakie mozna wymyslic, bo zaraz uwierze ze rozne studia zatrudnily ta sama osobe do roznych rol.
A to co, nie ma innych aktorow?
Chodz osobiscie nie mam nic do tego ze ten sam aktor wystepuje w roznych mediach ale akurat to ona ma taka facjate ze do niektorych rol to sie wogole nie nadaje, a przy dluzszym ogladaniu ma sie efekt "uncanny".

post wyedytowany przez Wronski 2026-09-21 12:02:15
21.09.2026 12:13
NOWAHUTANACZASIE
2.1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
30
Generał

Wronski Nie, to nie jest przypadek. Nie ma czegoś takiego jak przypadki.

21.09.2026 12:31
DarthMadara
3
odpowiedz
DarthMadara
7
Konsul

Niech dadzą ją więcej razy, to zacznę omijać te produkcje. Ileż można?

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl