Komentarze do wiadomości: „Jak Dawn of War postawiony na Stellaris.” Fani serii mają wątpliwości co do Total War Warhammer 40.000

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
12.12.2025 15:15
1
odpowiedz
szopen469
101
Konsul

To jest jedna z tych odsłon które nie interesują mnie ani trochę. Ja czekam na medieval 3

12.12.2025 15:50
Persecuted
1.1
1
Persecuted
162
Adeptus Mechanicus

A ja właśnie odwrotnie :).

12.12.2025 15:58
Fyrdraka
2
odpowiedz
Fyrdraka
9
Midinvaerne

To co pokazano to zdecydowanie nie wygląda jak Total War, z tymże pokazano bardzo mało. Akurat TW40K mnie nie interesował więc oczekiwań żadnych nie mam ale na pewno będę obserwował jaki kierunek obrali przy rozgrywce, jak działa i wygląda ten nowy silnik, czy wydanie na konsole nie zaszkodzi samej grze. Jak im się uda, to mają nową kurę na wiele lat, czego w sumie im życzę.

12.12.2025 16:40
3
odpowiedz
1 odpowiedź
guinness82
29
Centurion

Ja osobiście wolę fantasy Warhammera, ale i tak już nie daje rady w to grać mimo ciągłego rozwoju gry. Wszystko przez te ciągle czekanie - tury, loadingi bitew... Rozgrywka się strasznie ślamazarzy i nie mam na to nawet czasu.

12.12.2025 18:26
3.1
BiałyDzik
35
Centurion

+1 gierka świetna, ale tempo... Szkoda mi tyle godzin na grę się single, gdy mogę w wolnym czasie pograć w coś że znajomymi.

12.12.2025 18:16
4
1
odpowiedz
BiałyDzik
35
Centurion

To jest coś na co liczyłem od dawna. Mam nadzieję że dowiozą. Spędziłem setki godzin przy Total war warhammer 1-3 i mimo mozolnego tempa kampanii bawiłem się świetnie. Tu liczę na nieco więcej dynamiki, nie jestem też lore'owym fanatykiem więc ustępstwa na rzecz gameplayu mi niestraszne.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl