Komentarze do wiadomości: „Jak Dawn of War postawiony na Stellaris.” Fani serii mają wątpliwości co do Total War Warhammer 40.000

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
12.12.2025 15:15
1
odpowiedz
szopen469
100
Konsul

To jest jedna z tych odsłon które nie interesują mnie ani trochę. Ja czekam na medieval 3

12.12.2025 15:50
Persecuted
1.1
1
Persecuted
161
Adeptus Mechanicus

A ja właśnie odwrotnie :).

12.12.2025 15:58
Fyrdraka
2
odpowiedz
Fyrdraka
8
Midinvaerne

To co pokazano to zdecydowanie nie wygląda jak Total War, z tymże pokazano bardzo mało. Akurat TW40K mnie nie interesował więc oczekiwań żadnych nie mam ale na pewno będę obserwował jaki kierunek obrali przy rozgrywce, jak działa i wygląda ten nowy silnik, czy wydanie na konsole nie zaszkodzi samej grze. Jak im się uda, to mają nową kurę na wiele lat, czego w sumie im życzę.

12.12.2025 16:40
3
odpowiedz
guinness82
28
Centurion

Ja osobiście wolę fantasy Warhammera, ale i tak już nie daje rady w to grać mimo ciągłego rozwoju gry. Wszystko przez te ciągle czekanie - tury, loadingi bitew... Rozgrywka się strasznie ślamazarzy i nie mam na to nawet czasu.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl