gameplay.pl: Jak będzie wyglądać The Sims 4?
EKHEM...
serio? Zmiany w the Sims polegające na.... z tych dziesięciu kropek tylko multiplayer jest czymś nowym.
Od razu przeszedłem do czytania punktów i już tam rażą w oczy dziwne błędy (za grę odpowiedzialne jest The Sims Studio, które wzięło się za stworzenie całej serii Sims 3; więc być może poczujemy klimat pierwszej serii). Nie wiem czy błędy wynikają z możliwego tłumaczenia informacji z języka angielskiego na polski czy po prostu z pośpiechu, ale słabo to wygląda. Może lepiej że nie czytałem reszty.
Poza tym staraj się nie pisać zdań w stylu: mam nadzieję, że przedmiotów z użyciem prawdziwej waluty nie będzie tak raziło w oczy jak w 3. Staraj się używać liczebników, będzie to wyglądać o wiele lepiej.
Co do samej gry to, o dziwo, czekam. Trójka była bardzo przyjemną grą, przy której można się było odstresować. Poprawiła mnóstwo błędów dwójki i mam nadzieję, że czwórka poprawi te z trójki.
[1] - na prawdę oczekiwałeś epickich zmian w Simsach? Ta gra stworzyła swój styl i będzie się go trzymać. Jestem jednak pewien, że gdy przyjdzie premiera to gra okaże się lepsza, ładniejsza i przyjemniejsza od trójki, a nowości będzie wystarczająco.