gameplay.pl: Jak będzie wyglądać The Sims 4?

Forum Inne Gry
Odpowiedz
07.07.2013 18:32
berial6
1
odpowiedz
berial6
158
Ashen One

gameplay.pl: Jak będzie wyglądać The Sims 4?

EKHEM...
serio? Zmiany w the Sims polegające na.... z tych dziesięciu kropek tylko multiplayer jest czymś nowym.

07.07.2013 19:01
leem230698
2
odpowiedz
leem230698
129
Lewacki Wojownik

Od razu przeszedłem do czytania punktów i już tam rażą w oczy dziwne błędy (za grę odpowiedzialne jest The Sims Studio, które wzięło się za stworzenie całej serii Sims 3; więc być może poczujemy klimat pierwszej serii). Nie wiem czy błędy wynikają z możliwego tłumaczenia informacji z języka angielskiego na polski czy po prostu z pośpiechu, ale słabo to wygląda. Może lepiej że nie czytałem reszty.

Poza tym staraj się nie pisać zdań w stylu: mam nadzieję, że przedmiotów z użyciem prawdziwej waluty nie będzie tak raziło w oczy jak w 3. Staraj się używać liczebników, będzie to wyglądać o wiele lepiej.

Co do samej gry to, o dziwo, czekam. Trójka była bardzo przyjemną grą, przy której można się było odstresować. Poprawiła mnóstwo błędów dwójki i mam nadzieję, że czwórka poprawi te z trójki.

[1] - na prawdę oczekiwałeś epickich zmian w Simsach? Ta gra stworzyła swój styl i będzie się go trzymać. Jestem jednak pewien, że gdy przyjdzie premiera to gra okaże się lepsza, ładniejsza i przyjemniejsza od trójki, a nowości będzie wystarczająco.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl