Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: GTA 6 szokuje analityków, padły konkretne liczby. Do premiery gra Rockstar Games może totalnie rozbić bank, zwłaszcza że 90% graczy nie liczy się z pieniędzmi

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
13.08.2026 19:07
1
odpowiedz
Assassinek06
124
Generał

Ależ te informacje muszą uwierać głośną ostatnio grupkę hejterów. 🙃

13.08.2026 19:10
Saturator
1.1
3
odpowiedz
Saturator
3
Legionista

Assassinek06 Szybko, musze bronić korpo! Nie dadza sobie beze mnie rady!

13.08.2026 19:15
Trevor
2
2
odpowiedz
Trevor
71
Centurion

Owczy pęd.
To że gierka jest najdroższa i wszyscy ją kupują to dla mnie zdecydowanie za mało żeby mnie przekonać do zakupu także z chęcią pozostane w tym zacnym gronie 0,001% osób które w ogóle nie kupią tej gierki na premierę :D Już nie wspominając o tym że czekam na normalną wersję na PC a nie te wypłowione wersje konsolowe.

13.08.2026 19:50
3
odpowiedz
laguj4cy.dinoz@ur1
0
Junior

ale gowniana gra

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl