Wiedźmin 3, szczególnie że często lata po 20-30 zł
RDR2 też lata za 50 zł
Halo Master Chief Collection. Miliard części Halo z dodatkami, a sama kolekcja kosztuje na promocjach jakieś 50 zł.
Trylogia Mass Effect - nawet w tym momencie na Steamie można wyrwać edycję legendarną za 40zł.
To ja dorzucę swoich kilka przykładów
Spellforce 1 platinum edition - Gra z dwoma dodatkami na niskim poziomie zajmuje ponad 100 h, a kosztuje dość mało
Wiedźmin 3 - Gra spokojnie na 100 h a już teraz kompletną edycję można wyrwać za dość niską cenę
Baldur gate 2 -Robiąc wszystkie zadania spokojnie gra mi zajęła ponad 100h na normalu, a cena jest śmiesznie mała
Far Cry 1 - Dość długi wciągający fps, a już teraz jest chyba w śmiesznej niskiej cenie
GTA V, a zwłaszcza tryb Online, w którym zawartości jest spokojnie na setki godzin.
TES V: Skyrim - podstawka z dodatkami to 120-150h rozgrywki, a jak zacznie bawić w mody, to można wydłużyć czas do tysięcy godzin.
Bloons TD6 - jeden z najlepszych tower defense, do wyrwania czasami w okolicach 4 zł, gra z zawartością na tysiące godzin.
Terraria
Stardew Valley
Death Stranding - chodzi po 40 pln na olx, a starcza na wiele godzin
Diablo IV- setki godzin można ograć
Większość gier strategicznych/RTSów itd. Szczególnie jeśli mają np. taki tryb "Potyczek" dzięki czemu mogą starczyć na setki jeśli nie więcej godzin.
ME w paczce 3 gry
TW3
seria AC
seria Dishonored
Skyrim
CP77
seria TC Ghost Recon (w szczególności Wildlands)
ME Andromeda
Fallout w paczce 3 pierwsze gry
PS Torment
DOS 2
CIV 5 i 6
Shadow Tactics BOTS
Black Desert (mmo)
Wszystkie powyższe dostępne często w bardzo dobrych promocjach i gwarantujące setki a niektóre tysiące godzin dobrej zabawy.
Z symulatorów bojowych poleciłbym także w promocji te dwa tytuły:
IL-2 Sturmovik (ostatnia wersja dokupuje się mapy i maszyny oraz bazową wersję gry)
DCS (samoloty i mapy kupuje się oddzielnie natomiast baza gry jest darmowa)
Również dwie mniejsze produkcje są warte uwagi ze względu na bardzo dobrze wykonane i ładne modele kobiet. Ta druga ma bardzo fajny character creation engine. Gry te są także dostępne w promocjach lub za niską cenę nawet bez promocji:
Bloody Spell
She Will Punish Them (produkcja ukończona w 99.9% ale nie ma już zespołu który ją robił)
Do powyższej listy dodałbym także będące często w promocji ostatnie 3 tytuły z serii:
Wolfenstein
Bioshock
Warto też zobaczyć ostatniego Thiefa także w promocji.
oczywiście jest cała masa innych gier ale trudno wszystkie wymienić. Podałem wybrane tytuły z tych które mi przypadły do gustu a są dostępne w naprawdę niskich cenach często.
🤔 W takim razie wypadałoby jakoś zdefiniować "jakość", bo tak to jednocześnie łapać się może wszystko i nic, w zależności od odbiorcy.
Ode mnie np. Sanitarium albo klasyczny Thief, do zdobycia za kilka PLN.
Z mniej oczywistych i raczej dla wąskiego grona graczy Hacknet, również do zdobycia za kilka PLN.
Darmówek, które są mega satysfakcjonujące nawet nie będę wymieniał :P
Jeżeli miałbym wymienić jedną z ostatnich w mojej bibliotece to zdecydowanie WH40k: Rogue Trader. Honorowa wzmianka dla Grim Dawn z Fangs of Asterkan.

Biorac pod uwage tylko ceny regularne i bez total staroci, ktore naturalnie chodza po 5USD.
Troubleshooter Abandoned Children. Anime tactics turowka.
Kosztuje 80 zeta bez znizek. ocena na Steam - 90/100.