Jedynie Blood.
W resztę rzucam zawartością nozdrzy.
Ja pewnie wreszcie ogram Serce z Kamienia i Krew i Wino. Wcześniej podstawka mnie nasyciła i nie sięgnąłem po DLC. Teraz za darmo i po remasterze? Lepszej okazji nie będzie.
Nie będę oryginalny ale wrócę do Wiedźmina. Liczę, że wprowadzone zmiany w jakimś stopniu poprawią rozgrywkę. Krwi i Wina nigdy nie skończyłem bo już mnie ta gra strasznie wtedy wymęczyła. Może teraz się uda.
W Dawnwalkera bardzo chcę zagrać ale czekam na optymalizacyjne łatki i pewnie pierwszą obniżkę. Cena, cały czas, jest wg mnie nie do zaakceptowania.
Control. Pierwsza część zachwyciła mnie przyrostem mocy bohaterki, pod koniec gry czułem się niezwyciężony, mimo że poziom trudności wrastał. Liczę na powtórkę doznań.
Dawnwalkera odpuszczam, nie podobają mi się ograniczenia czasowe. Nie kojarzę żadnej gry, w której odgórne ograniczenia czasowe wprawiłyby mnie w dobry nastrój i zachęciły do dalszej gry.
Też nie lubię tych limitów, oby jakiś mod wyszedł co to ułatwi/usunie.
Z gier gdzie to jeszcze jako tako działało to chyba seria Persona.
Z tą Personą, to trafiłeś u mnie w 10. Grałem w trójkę i przez całą zgrzytałem zębami na ten tryb kalendarza.
Control must have
Onimusha kiedys sprawdze, Dawnwalker, Wolverine tez
Reszta nicht interessiert
Townfall podpina się pod fajne ip, ale crap to bedzie na bank
Po waszej recce wstrzymuje się z zakupem Dawnwalkere. POczekam na łatki i kolejne recenzje.
Wrzesień dla mnie to napewno Silent Hill i zaległości.
Dawnwalker juz dawno zamówiony, a Wiedźmina przejdę kolejny raz. Aż szkoda, że mam urlop i wyjeżdżam na 2 tyg haha
Zapomnieliście o Transport Fever 3. Jedna z najważniejszych premier w roku.
Ale ale, proszę bez żadnych kos, wszak moja ulubiona redakcja musi trwać ;)
Kurde ile jeszcze do tej północy i Dawnwalkera!
Ja, poza oczywistymi wyborami czekam na Woodo, premiera 16 września.
Napięty to miesiąc będzie. 17 września Endless Legends II, 29 Wiedźmin 3 Remastered, a 5 października Aion 2.
Przy okazji swoje przemyślenia i gry do sprawdzenia.
The Blood of Dawnwalker - do sprawdzenia tylko plyta ps5 z mozlowoscia odsprzedaży bo z recenzji zrozumiałem ze celem gry jest grindowanie i wzmocnienie postaci aby mogła ostateczny etap przejść a to moze mnie odrzucić.
Onimusha: Way of the Sword - do sprawdzania oczywiście płyta ps5.
Marvel's Wolverine - czekam na recenzje i opinie graczy jak będzie ok to tak.
Control Resonant - tak
Silent Hill: Townfall - czekam na recenzje i opinie graczy jak będzie ok to jak znajdę czas to zagram.
Dużo tego czasu tyle nie znajdę chyba że będzie gorzej w później z grami to się nadrobi.
A gdzie Trails in the Sky 2nd Chapter? Listujecie jakieś ... gierki a pomijacie najważniejszą premierę obok Dawnwalkera i W3R w tym miesiącu.
A gdzie gothic 29 września. Gothic 2 taki z nocą kruka na ps5 :D
Ciekawie zapowiada się także Orbitals na NS 2, szczególnie jeśli ktoś lubi koopa