Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Gry września 2026. Wraca Wiedźmin 3, debiutuje The Blood of Dawnwalker i zaczyna się klęska urodzaju

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
01.09.2026 11:25
1
odpowiedz
Dyro
0
Legionista

Jedynie Blood.
W resztę rzucam zawartością nozdrzy.

post wyedytowany przez Dyro 2026-09-01 11:26:42
01.09.2026 11:51
2
odpowiedz
Ummon
74
Konsul

Ja pewnie wreszcie ogram Serce z Kamienia i Krew i Wino. Wcześniej podstawka mnie nasyciła i nie sięgnąłem po DLC. Teraz za darmo i po remasterze? Lepszej okazji nie będzie.

01.09.2026 11:53
3
odpowiedz
karold2581114
2
Legionista

Nic specjalnego w zasadzie - może jedynie Onimusha

01.09.2026 12:05
USSCheyenne
4
odpowiedz
USSCheyenne
2
Centurion

Nie będę oryginalny ale wrócę do Wiedźmina. Liczę, że wprowadzone zmiany w jakimś stopniu poprawią rozgrywkę. Krwi i Wina nigdy nie skończyłem bo już mnie ta gra strasznie wtedy wymęczyła. Może teraz się uda.

W Dawnwalkera bardzo chcę zagrać ale czekam na optymalizacyjne łatki i pewnie pierwszą obniżkę. Cena, cały czas, jest wg mnie nie do zaakceptowania.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl