A Plague Tale Legacy poproszę. Olivier Deriviere znów siedzi przy muzyce, ja niczego więcej nie potrzebuję.
Star Wars: Zero Company na pewno zagram ale szkoda że nie zrobili trybu kanapowego coopa :P drugi gracz to już by mógł nawet być niemym dodatkiem.
Dla mnie świetny miesiąc - Beast of Reincarnation oraz całkiem inne A Plague Tale <3
Dla mnie rewelacyjny miesiąc, ale ze względu na gry:
Agent 64: Spies Never Die
HellSlave II: Judgment of the Archon
The Skin Stapler
Servant of the Lake
Theropods
The Lantern of the Laughless Saint https://www.youtube.com/watch?v=Okt1NszWswI
Entropy
Twisted Tower
The Old Flesh of Nuraga
Trzeba przyznać, że dla każdego coś dobrego. Dla mnie The Sinking City 2 (uwielbiam survival horrory) i Plague Tale (jedynka i dwójka bardzo mi się podobały). No i w końcu będę mógł zagrać w MGS 4, nigdy nie posiadałem PS3 więc ta część mnie ominęła.
The sinking city 2 choć z jedynką poza tytułowym zatopionym miastem nic wspólnego.
The sinking city 2 moze byc fajne w przeciwienstwie do jedynki, no i Plague Tale na pewno bedzie spoko
Poprzednie A Plague Tale po czasie mnie znudziło (pomimo cudnej grafiki i muzyki), ale nowa odsłona może bardziej trafić w mój gust. Poza tym jeszcze Beast of Reincarnation wygląda ciekawie.
Jak na sezon ogórkowy zaskakująco dużo ciekawych pozycji! Na Beast Of Reincarnation oraz Resonance na pewno będę miał oko.
Ta Sophia wywija sztylecikiem w Resonance, a jakoś w Requiem niespecjalnie waleczna była w porównaniu do Amicii.