A jednak z błędami jeżeli doczytałeś, ja korzystam
do Fallout 3/4, New Vegas i The Witcher 3 i nie narzekam na vortexa , ponadto jeżeli nie vortex to zawsze możesz korzystać z MO2 (mod organizer 2 ) z którego korzystałem 4 lata temu przy The Frontier do Nev Vegas.
Teraz mam do vortexa podpiete 4 mody do Vegas mianowicie New California prequel New Vegas (zatrzymujesz po skończeniu broń, ciuchy, leki, poziom
gracza znaczy odzyskujesz ciuchy i broń od Bennego kóry do ciebie strzela na początku New Vegas), Long 15, For few Brahmin More i powyższe The Frontier które tak czy siak crashuje jak crashowało od zawsze bo jest za duże 25-27gb ,Vegas ma 8-10 gb ze wszystkimi DLC nie licząc NC 8gb, Long15 2,5gb i For few Brahim more 700-800mb ,w sumie podpiete 42-43gb bo kilka jeszcze innych modów tekstury czy mod żeby sie NC i The Frontier nie gryzły TTW-New California Ptachv5,14782 lub inna nazwa Fallout New Califonia-TTW patch , silnik
gry ledwo zipie bo jeszcze ciągne ze sobą Jamie i Bena z New California i jedną giwerę Jamie znajduje na ranchu o znanej nazwie ,, Cash” mod For New Brahmim more po 20 latach od ostatnich wydarzeń w New Califonia, Bena natomiast uwalniam w Cottonwood Cave z klatki Legionu do tego jeszcze Veronica i E-de z Vegas, poniżej wspólne zdjecie w pokoju hotelowym Hawaii King Motel mod Long15 wszystkie mody działają super do innych powyższych gier i owszem najgorzej wspomniane już The Frontier w ktorego teraz w przerwie od crimson desert gram bardzo powoli.
P.S najniżej zdjecie wszystkich modów tylko do New Vegas.