Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Gracze liczyli na szybszą premierę RTX-ów 60. Insider twierdzi, że NVIDIA znów przesunęła plany

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
22.09.2026 12:32
rafq4
1
odpowiedz
rafq4
193
Shadow in the darkness

Gracze liczyli na szybszą premierę RTX-ów 60 jacy gracze? 😳 znaczy się, wiem że jest spore grono ludzi mających komputery warte tyle, co moje mieszkanie, ale to aż tak duża grupa? 😳

22.09.2026 12:50
Wronski
1.1
odpowiedz
Wronski
43
Senator

DOkladnie, ludzie placza ze ich na RAM nie stac, sklepy nie chca zwracac wiekszej kwoty za zwrocony towar bo jest teraz wiecej wart. Ale tak czekamy na RTX z serii 60 bo juz nie moge sie doczekac az dam 10 kafli za karte...

22.09.2026 13:07
Pshemeck
1.2
odpowiedz
Pshemeck
67
Semper Invicta

rafq4 To jak z cenami masła i cukru jakiś czas temu ;) Trochę się nie dziwię, bo nikt nie wie kiedy i czy w ogóle to wszystko pierdyknie.
Nigdy bym nie wydał 30K na samo GPU, ale znam ludzi którzy tyle wydali, i nie mam prawa krytykować, bo to nie moja kasa.
Składanie dzisiaj komputera to podobna zabawa jak w latach 80.
Trzeba być cierpliwym albo płacić chore ceny. Alternatywy niestety nie ma.

22.09.2026 13:03
Bociek69
2
odpowiedz
Bociek69
66
Byle do Wiosny

Slyszalem ze w Media Markt zaczelo sprzedawac znowu... Playstation 4 za 1999zl 🤣🤣🤣🤣 Seryjnie to nie fake news.

Chyba ludzie beda sie musieli cofnac do lat 90 i grac na Pegasusie bo tylko na to ich bedzie stac.

post wyedytowany przez Bociek69 2026-09-22 13:04:02
22.09.2026 13:09
3
odpowiedz
FrankerZ
114
Generał

jak dla mnie to moga nawet wydawać w 2030 roku, to tylko przedłuży żywotność mojej 5060 TI

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl