Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Gracze chcą stracić pamięć, by na nowo odkrywać Cyberpunka 2077. Wszystko przez sceny, które CD Projekt Red dopieszczał bez końca

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
30.06.2026 14:16
Bierzgal
1
2
odpowiedz
Bierzgal
148
Konsul

Przeszedłem grę dwa razy. Raz samą podstawę i raz gdy wyszedł dodatek. Tę grę można przechodzić na tyle sposobów, że nie trzeba nic zapominać. To jak powrót do swojego ulubionego filmu po jakimś czasie. Grało się za drugim razem super. Gdyby jakimś cudem wyszedł kolejny dodatek to przejdę trzeci raz.

30.06.2026 14:28
Ku'gath
2
5
odpowiedz
3 odpowiedzi
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

Gra się w to rewelacyjnie bo nic innego lepszego nie wyszło. Podobnie fajnie się wraca do RDR 2 i mimo, że widzieliśmy wszystko 100 razy to jest na czym oko zawiesić i miło zagłębić się w fabułę. Zagraj w kilka nowych gier to po powrocie do CP2077 można się zdziwić jak dobrą grę zrobili Redzi.

01.07.2026 08:44
2.1
odpowiedz
sp4wnersiak
23
Centurion

Rumcykcyk CP2077 to średniak. Tylko oszołomy się nad nim spuszczają. Wiedźmin 3 wciągał o wiele bardziej.

01.07.2026 09:07
elathir
2.2
2
odpowiedz
elathir
126
Czymże jest nuda?

Rumcykcyk no ja mam za sobą 2 pełne przejścia + 1 w 90% (jak wyszedł dodatek grałem od początku aż to przejścia dodatku ale bez kończenia podstawki) + 1 tak 3/4 gry.

W przyszłym roku planuje kolejne podejścia jak ogram kilka gier z kupki wstydu.

Z gier które wyszły w ostatniej dekadzie to w zasadzie tylko do BG3 i CP2077 wracam tak chętnie (pomijając GSG od Paradoxu, ale to jest inny styl rozgrywki).

07.07.2026 06:15
2.3
odpowiedz
smu7ny5mok
1
Junior

sp4wnersiak A weź tam sklej pizde ułomie

30.06.2026 14:39
Korposzczurek
3
1
odpowiedz
Korposzczurek
54
Konsul

kolega mi powiedział, jak się zresetować, że nic się nie będzie pamiętać.

30.06.2026 23:01
WolfDale
4
odpowiedz
WolfDale
109
~sv_cheats 1

Via Tenor

Są na to metody i ośrodki gdzie profesjonaliści to zrealizują.

07.07.2026 17:38
6
odpowiedz
Alacer
139
Konsul

Na szczescie nie musze nic zapominac bo jeszcze w to nie gralem. Czekam od premiery az polataja i ulepsza no i widać ten czas chyba nadszedl.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl