Komentarze do wiadomości: Gracze Arc Raiders bardziej interesują się łupami czy zabijaniem? Fan gry poświęcił się dla społecznego eksperymentu

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
25.11.2025 16:19
1
odpowiedz
pawel1812
74
Generał

Ten eksperyment nie ma sensu. W ARCu wszystko zależy od lobby i mapy. Na tych początkowych mapach rzadko kto się strzela i idzie zdobyć easy loot na Stella Montis większość lobby jakie dostaje od czasu jak wykazałem się jakąkolwiek agresją to była czysta agresja. Da się już grać tylko PVP, jest rzeźnia na respie...

25.11.2025 16:45
Lateralus
2
odpowiedz
Lateralus
151
Last Of The Wilds

Via Tenor

Rownież gra nas segreguje i rzuca w zależności z jakim sprzętem wychodzimy na runde.

Co do zabijania to raczej jest losowo i zależne kto co ma w głowie. Jak grałem, to nieraz widziałem niezłą jatke, po prostu biegają i się zabijają omijając arki.
Szkoda że screena nie zrobiłem kiedyś, w jednym pomieszczeniu znalazłem 5 martwych łupieżców, musiało być tam ciekawie :) ale się wtedy obłowiłem w lut :DD

post wyedytowany przez Lateralus 2025-11-25 17:43:35
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl