Komentarze do wiadomości: „Gra-usługa nie jest dla mnie prawdziwą grą”. Były szef PlayStation podał trzy rzeczy, które musi zawierać każde gamingowe dzieło z krwi i kości

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
25.10.2025 13:19
amatiash
1
odpowiedz
amatiash
25
Chorąży

Ale pierdzielenie.. Skoro Geometry Dash nie ma żadnej z tych rzeczy, to znaczy, że nie jest prawdziwą grą?
A co z takim City Builderem, albo innymi strategiami, czy grami z automatyzacją (np. Shapez) gdzie zazwyczaj nie ma głównego bohatera czy też fabuły?
Z tego co on opisuje, to według niego prawdziwymi grami z krwi i kości są GoW i Horizon (podał je jako przykład prawdziwych gier), czyli on po prostu lubi interaktywne filmy z ładną grafiką i tyle.

Według mnie prawdziwe gry muszą po prostu mieć gameplay i jakiekolwiek wyzwanie, które zmuszają gracza do podjęcia jakich decyzji i działań w celu ukończenia celu.

25.10.2025 13:23
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Wiadomo. Prawdziwa gra jest 15 godzin trzymania "UP", naciskania krzyzyka i ogladania nieinteraktywnych cutscenek.

Kelner! W mojej "grze" jest gameplay i chyba plywaja kawalki mechaniki! Prosze to zabrac!

lol

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-10-25 13:24:46
26.10.2025 00:54
hardcoholic
3
odpowiedz
hardcoholic
154
aka Arten

Fani Tetrisa, Minecrafta, MMORPGow i akcjonariusze duzych korporacji mogliby sie z nim nie zgodzic. Gdyby go zaangazowali do produkcji prawie trzydziestu Asasynow, to by inaczej spiewal :p

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl