Nie, modyfikacja Gothic 2 Anniversary (znana też jako Anniversary Edition autorstwa Crygrega) nie jest przeznaczona do zainstalowania na Gothic 2 Noc Kruka.
Oto kluczowe informacje:
Cel moda: Projekt ten ma na celu przywrócenie zawartości z wczesnych wersji gry (tzw. Alpha) i stworzenie pomostu między Gothic 1 a czystym Gothic 2.
Wymagania: Modyfikacja jest projektowana pod czystą wersję Gothic 2 (bez dodatku Noc Kruka).
Kompatybilność: Próba instalacji na Noc Kruka (czyli na popularnej w Polsce "Złotej Edycji") prawdopodobnie spowoduje błędy lub brak możliwości uruchomienia moda.
A może wypadałoby tak coś więcej napisać? Nic to nie wnosi, nie wiem jaki jest sens napisać coś takiego i nie napisać żadnych szczegółów na ten temat. Póki co to każdy może ciebie nie potraktować na poważnie, więc nie pomyślą, że masz w ogóle rację. Jeśli wiesz coś więcej na ten temat, to napisz coś o tym.
Swoją drogą to nieprawda jako określenie zupełnie nie pasuje do tego. Bardziej błędne informacje jak już, ja przecież nie kłamię, jedynie powieliłem informacje od asystującego bota przeglądarki, a bot też nie kłamie, bo tylko podaje informacje jakie znajduje...
A sam pisałeś nieprawdę, bo pod oblivion remastered widziałem, że pisałeś, że gra nie ma polskich napisów, a na steamie jak wół pisze, że jest polski. Jesteś tym sposobem tylko mniej wiarygodny.
Oho, znowu jakiś addon pewnie niskej jakości, nie warto sobie zaprzątać głowy tym projektem
Większość modyfikacji do serii Gothic to jest robiona przez jakiś psychopatów którzy z oryginalnych tytułów robią jakieś mieszanki gier JRPG.
https://www.youtube.com/watch?v=a3T3k0ia4-c