Komentarze do wiadomości: Gameplay trailer z kontynuacji Control to wielka obietnica. Fani akcyjniaka od Remedy mają na co czekać

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
12.02.2026 23:47
1
1
odpowiedz
toyminator
95
Senator

Nie wiem czemu, ale chyba spodziewałem się czegoś innego. Wiedziałem że to nie ma być takie coś jak control. Ale coś mi tutaj nie pasuje. Wygląda ok, ale nie jara mnie. Ta lokacja taka bez wielu detali, smutne miastowe kloce, i ciach ciach bez życia. W zasadzie wygląda jak prototype tylko mam wrażenie że czucie z walki gorzej wygląda. Ale myk z zmienianiem podłoża spoko.  Jak fabuła będzie dobra, to pewnie i tak zagram .

12.02.2026 23:52
NOWAHUTANACZASIE
2
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
23
Konsul

Kurcze, widzę że pięknie rozkminili wertykalność xd
No i poszli chyba też w soulslike, ta walka na końcu, fajny boss swoją drogą.
Wygląda ciekawie, jedynka muszę przyznać mnie wynudziła trochę, chyba głównie przez ten monotematyczny biurowiec. A może poźniej są jakieś fajniejsze lokacje?

13.02.2026 00:04
NewGravedigger
3
odpowiedz
NewGravedigger
204
spokooj grabarza

EEE, no jakoś nie porwało mnie to. Skończy się na omijaniu tych przeciwników

13.02.2026 01:06
Herr Pietrus
4
odpowiedz
Herr Pietrus
240
Jestę Grifterę

Control May Cry? Ależ mi się to wszystko NIE podoba, bo świetnej jedynce... :( Oby wypadło to lepiej w bezpośrednim kontakcie.

13.02.2026 01:12
Wrzesień
5
odpowiedz
Wrzesień
77
Idiot Doom Spiral

Też mnie nie porwało. Wypuszczenie tego na otwartą przestrzeń to chyba nie był dobry pomysł.

13.02.2026 01:54
Mówca Umarłych
😐
6
odpowiedz
Mówca Umarłych
140
Pan Milczącego Królestwa

Chyba nie na to liczyłem (Control May Cry) po rewelacyjnej części pierwszej. 
Na plus, że wyszli z biurowca - osadzenie w nim kolejnej części nie byłoby dobrym posunięciem.
Ale ta walka i projekty przeciwników... na tą chwilę oraz w tych kwestiach jestem na Nie. 
Może fabułą i eksploracją nadrobią.

post wyedytowany przez Mówca Umarłych 2026-02-13 01:57:11
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl