Komentarze do wiadomości: Freecash - opinie. Czy da się zarobić?

Mobile
Dodaj komentarz
02.11.2025 13:29
1
odpowiedz
slavio
2
Junior
Image

Oszuści = Freecash
Składam pozew o oszustwo na podstawie artykułu 286 polskiego Kodeksu karnego i artykułu 263 niemieckiego Kodeksu karnego (StGB), a także artykułu 325 TFUE, zgodnie z prawem Unii Europejskiej, które zobowiązuje państwa członkowskie do zwalczania oszustw naruszających interesy finansowe Unii Europejskiej. Należy również zaznaczyć, że w prawie polskim jest to klasyfikowane jako „oszustwo komputerowe” (art. 287 Kodeksu karnego), które obejmuje sytuacje, w których ktoś, w celu osiągnięcia korzyści majątkowych lub szkody, wpływa na dane komputerowe lub je modyfikuje bez zezwolenia. W kontekście gier komputerowych oznacza to manipulowanie danymi gry, na przykład poprzez nieautoryzowane modyfikacje.

Aplikacja w którą grałem, czyli Dice Dreams została zablokowana w klikanie reklam. Wcześniej była wielokrotnie restartowana, a pamięć i dane aplikacji zostały wyczyszczone. Posiadam na to dowody, a także dowody płatności kartą w Dice Dreams i innych nagraniach. Freecash poza tym ukradło mi 20 zł. Ale tu nie chodzi o pieniądze tylko o szacunek do ludzi i ich pracy.

To dopiero początek. Blokują dostęp do reklam, pomimo mojej ciężkiej pracy, jaką wkładałem w zdobywanie korzyści finansowych, kolejnych leveli, grając i oglądając reklamy, od których Wasza firma jest uzależniona i ma z tego korzyści majątkowe. Pracowałem po kilkanaście godzin dziennie, aby osiągnąć swoje cele.

Sprawa zostanie złożona w sądzie, a całą sprawą zajmie się kancelaria prawna specjalizująca się w tej dziedzinie. Zostanie również wszystko zgłoszone do polskiego Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

NIE POLECAM tych OSZUSTÓW !!!!!!!!!

Forum Mobile
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl