Komentarze do wiadomości: Forza Horizon 6 znów zbiera cięgi po nowym pokazie gameplayu, Steam Spring Sale kusi niezłymi okazjami. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
20.03.2026 22:06
1
odpowiedz
xan11pl
98
Generał

nad uczciwością rankingowej rywalizacji będą czuwać nowe systemy przeznaczone do automatycznego wykrywania oszustw i kasowania „lewych” rezultatów z tabel;

xD to jakiś żart. 
Przecież na pierwszy rzut oka, wchodząc w rankingi, było widać, które czasy są oszukane. 
Faktycznie potrzeba było do tego kur...de rewolucyjnego systemu, który będzie to monitorował. I za pewne działał wadliwie.
I ten problem jest co najmniej od FH4. W 3 niestety nie grałem.
Potrzebowali na to minimum dwóch odsłon, czyli co najmniej 8 lat.
Jakby nie wystarczyło stworzyć funkcji, która pozwalałaby graczom reportować takich oszustów.

21.03.2026 19:32
Draugnimir
1.1
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

xan11pl Mnie też ta wzmianka lekko rozbawiła. Ale pewnie ze skomplikowanych obliczeń w biurze rachunkowym Microsoftu wyszło, że zamiast zatrudnić do rankingów jednego moderatora i wspomóc go zgłoszeniami graczy, lepiej zaprząc do pracy AI (bo jestem prawie pewien, że ów system właśnie przez AI będzie napędzany). Miejmy nadzieję, że ten automat chociaż sprawdzi się jako tako w boju... :)

post wyedytowany przez Draugnimir 2026-03-21 19:33:28
Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl