No nie wiem, czy tak ludzie się rzucą na Horizon 6 jak ma naprawdę niewiele zmian w stosunku do 5.
Nie no zmiany są ogromne, wreszcie kierownica będzie się obracać o więcej niż 90 stopni
Niby niewiele - ale za to w końcu będzie zaczynać się od zera jak w FH1
Straszny cringe...
Taki Motorfest może nie ma najlepszego modelu jazdy, ale zawartością niszczy tego Horizon.
Ale wtedy biznes by się nie kręcił.
Sama zmiana mapki do dla mnie za mało, i tak zrobiona na odwal się - bo to nie jest odwzorowanie, tylko zlepek charakterystycznych miejsc jak w poprzedniczkach, o czym pisałem na płe płe XD Ta gra miała ponad 6 odsłon a stoi w miejscu.
W porównaniu do motorfest naprawdę nie ma nic do zaoferowania, poza lepszym modelem jazdy.
W Motorfest masz motocykle, statki, samoloty itd.
Masz też bardzo wierne odwzorowanie Hawajów. (w dwójce USA)
a horizon, te same samochody i kilka nowych, nowa mapa fantazji nt. Japonii. Biedusia.
I za to chcą ponad 350 zł - za DLC do Horizon 3. Śmiechu warte.
I mówię to jako smutny ex-fan Horizon (ograłem wszystkie).
Dać Japonię i nie dać motorów Yamaha czy Kawasaki. No trzymajcie mnie.
Normalnie mam ochotę wyciągnąć 4 łapy i robić kołowrotek mieczami świetlnymi xD
będzie grane! już się nie mogę doczekać :-) jedyne co mnie trochę drażni to lewostronny ruch :/
Meksyk był nudny jak flaki z olejem w FH5, Japonia to znacznie bardziej przyjemny setting a powrót do stopniowego budowania swojej floty samochodowej i system progresji sprawia, że mam większe zainteresowanie tytułem, bo to właśnie pierwsze odsłony Forzy Horizon mi się najbardziej podobały. Potem to był taki playground z kuponami do losowania których było tysiące i najlepsze auta miało się po 1-2 dniach zabawy.