Już załączam
Kto nie może sie doczekać minecraft 1.8
LOL w końcu
DuuuuuGGGGiiii !!! oglądamy ;))
Niestety dell ale dzień programisty jest jutro, w 256 dzień roku czyli 13 września. Tylko w roku przestępnym jest to 12 września ;).
Mogły być troszke dłuższe te flesze, a nie jak średnio 3:30 min. Ale jak zawsze są ciekawe
Dzień Programisty wypada 13 września, a w roku przestępnym 12 września...czy teraz mamy rok przestępny?
Max Payne 3. Zapowiada się ciekawa kontynuacja serii. Tylko, żeby nie sknocili tego projektu bo 1 i 2 jest do tej pory grywalna. Sam wróciłem przez ostatnie parę lat do 1 i 2.
Pozdrawiam.
Fajny flesz Mam pytanie czy Dead Island na ps3 ma polską wersje językową
Proszę o odpowiedź
Super Flesz jak zwykle , a przy okazji polecam https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index?ref=4e6dfd36ef31a929614837 super gierka
I ty możesz być WAMPIREM! Chcąc, nie chcąc skojarzyło mi się to z nvn: maska zdrajcy gdzie zarażaliśmy się rzadką klątwą zjadacza dusz.
12.IX. Święto WL. Pozdrawiam wszystkich piechurów a w szczególności ARTYLERZYSTÓW
o jezu jak sie nie moge doczekac Max Payne'a 3. w 1 i 2 gralem tyle razy, ze w 3 zagram chyba 3 razy wiecej ;D
... fajnie, że powstaje nowa gra a la Deus Ex: oby w Syndicate był położony duży nacisk na rozwój postaci ...
Może mi ktoś powiedzieć za co Rockstar zapłaci 105 milionów dolarów !?
Rockstar zapłaci 150 milionów dolarów za wyprodukowanie Max Payne 3