Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Fani Zapisków zielarki nie mogą przegapić tego anime. Za miesiąc premiera serii rekomendowanej przez Natsu Hyuugę

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
11.06.2026 11:43
Mangas
1
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Właśnie sobie powtórzyłem pierwszy sezon Zielarki z lektorem na CR. Jeśli ta seria będzie podobna, to będzie świetnie.

11.06.2026 16:47
2
odpowiedz
Mitsuki
59
Generał

Czytałem Mangę, chciałem sprawdzić z ciekawości z trdy chaptery, i w ciągu nocy pochłonołem cały pierwszy arc złożony z 20 rozdziałów, a potem drugi. Bardzo podobał mi się pomysł na dynamikę między obiema bohaterkami. Ta nazwana Motylem która jest ulubienicą dworu (z czego nie jest zbyt zadowolona) ma bystry i niezależny umysł, ale słabe chorowite ciało, zaś ta nazwana Szczurem która jest nienawidzona na dworze, ma silne ciało ale życie tak ją potraktowało, że ma słabą wolę.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl