Komentarze do wiadomości: Fani ARC Raiders prosili o to od miesięcy. Studio wprowadziło wyczekiwaną rewolucję w wyglądzie i burzę, która wystawi graczy na ekstremalną próbę

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.02.2026 11:47
1
odpowiedz
CapitanSakura
50
Centurion

Niestety rozwój tej gry jest zbyt powolny, że bawię się tylko w wyzwania i zdobywanie rankingu (skończę na Mistrzu). Po drugiej ekspedycji niestety odpuszczam sobie grę na dłużej, bo dopiero w kwietniu ma być nawa mapa i przeciwnicy. Dlatego początkowy zachwyt nad tą grą przerodził się w rozczarowanie i niechęć do dalszej gry. Gdyby właśnie nie ranking to bym już od ponad miesiąca nie grał. Trochę szkoda, bo potencjał gra ma ogromny, tylko muszą przyspieszyć jej rozwój.

20.02.2026 12:05
1.1
2
RaZoR_pL
3
Junior

CapitanSakura O czym Ty typie mówisz XDDD Wam już całkiem dopamine w mózgu wypaliło od doomscrollingu i brainrotu. Właściwie co tydzień są aktualizacje, jedynie teraz jest zastój bo większa aktualizacja wchodzi w wtorek i otwiera się okno ekspedycji. Gra jest świetnie zarządzana, a każdy ruch embark jest przemyślany. Chcesz zobaczyć wolny rozwój to sobie spójrz na BF6, które EA zarżnęło. Arc ma się bardzo dobrze i oby tak dalej.

21.02.2026 08:27
1.2
Tur8obol7
0
Junior

RaZoR_pL niestety nie mogę się zgodzić. Jest wolno i nudno a ekspedycja to jakies nieporozumienie. Powtarzalność jest tak ogromna, że powinni zmienić nazwę na Arc Repeaters. Nie wspominając o tworzeniu ekwipunku 2840 milionów razy co po czasie poprostu irytuje maksymalnie. Fajna gra, super dźwięk ale gameplay to jeden wielki eksperyment na graczach. Może gdzieś za pół roku wrócę. Ogólnie fajnie jest pograć ale po czasie wieje nudą. Pvp jest fajne, strzały fajnie wchodzą ale oczywiście czystego pvp nie ma.

24.02.2026 12:07
OSSA14
1.3
OSSA14
115
Pretorianin

CapitanSakura Aktualnie mam ok 15h i grałem od premiery i mam te same odczucia co Ty, ale Ty masz pewnie ze 100h jak nie więcej. Więc nawet jak masz te 100h to już może czas jednak na inną grę, a nie męczysz nadal to samo?

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl