Niestety rozwój tej gry jest zbyt powolny, że bawię się tylko w wyzwania i zdobywanie rankingu (skończę na Mistrzu). Po drugiej ekspedycji niestety odpuszczam sobie grę na dłużej, bo dopiero w kwietniu ma być nawa mapa i przeciwnicy. Dlatego początkowy zachwyt nad tą grą przerodził się w rozczarowanie i niechęć do dalszej gry. Gdyby właśnie nie ranking to bym już od ponad miesiąca nie grał. Trochę szkoda, bo potencjał gra ma ogromny, tylko muszą przyspieszyć jej rozwój.
Weź też pod uwagę że większość społeczności nie idzie ostro w endgame.
Powiem więcej: nie widziałem gry która nadążyła kiedykolwiek z zapotrzebowaniem na content.
Tak to już jest i lepiej pograć sobie w inne gry a wrócić do ARCa za parę miesięcy np.
Via Tenor
Co oni zrobili z tą aktualką ;/ kolejny raz zmienili obniżyli dmg broni/granatów jak i zwiększyli wymagania broni, tworzenia ich :/
Strasznie niezdecydowani są, że co rusz grzebią i zmieniają podstawowe sprawy.
Sama burza spoko wypada, ale raczej mało kto będzie w tych warunkach walił w arki.
Nowe arki, bardzo fajnie i ładne. Ładniejszy design od tych co mieliśmy do tej pory, troszke jak by poprzednie był o kilkadziesiąt lat starsze od tych co wprowadzili teraz.
Burza jest fajna, ale ogólnie wszystkie warunki pogodowe jak i nerfenie granatów i innych rzeczy wciąż mnie zaskakuje bo odnoszę wrażenie, że to wszystko miałoby sens jakby była olbrzymia mapa z tylko pve, albo pvp nie miałoby większego znaczenia. Teraz mamy latającego arca który podpala, kulę kamikaze na sterydach i do tego jeszcze mam walczyć z jakimś szczurem po walce z arcami ? To się robi już nudne.