Komentarze do wiadomości: Fallout za darmo na YouTube. Prime Video udostępnia swój wielki hit także w Polsce

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
29.01.2026 22:23
WolfDale
1
2
odpowiedz
WolfDale
95
~sv_cheats 1

O kurczaki, Amazon pozamiatał. Ciekawe czy Netflix w przeszłości zrobił coś podobnego? Jest okazja to trzeba w końcu obejrzeć.

29.01.2026 22:33
ojtamojtam
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
ojtamojtam
7
Centurion

Amazon Prime kosztuje 49 za rok, a jest tam jeszcze kilka innych fajnych seriali jak choćby The Boys czy Człowiek z Wysokiego Zamku.

Plus ofc darmowe wysyłki z Amazona. Warto :)

01.02.2026 23:55
[Gammorin]
2.1
[Gammorin]
104
N7

Byłoby za 5zł a i tak są ludzie co woleliby gdzieś na streami eza free obejrzeć.

30.01.2026 06:43
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Huband
1
Junior

Amazon Prime to najlepsza oferta na rynku. Ok 60 zł za ROK! (byla-bedzie-podwyzka), wyjątkowe okazje dla "tylko dla primowiczów" na platformie zakupowej Amazon, darmowe przesyłki no i Prime Gaming - praktycznie co tydzień darmowa gra na PC, lub dwie, lub 3. I to nie jakieś gnioty (chociaż oczywiście też się zdażą).

30.01.2026 08:28
trolliszcze
3.1
trolliszcze
2
Legionista

Huband  na Prime każdego powinno być stać.

30.01.2026 09:15
4
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Kuba_3
207
Generał

Amazon i tak jest prawie za darmo, a niestety jakość obrazu na YouTube w 1080p nie zachęca do oglądania bo kompresja jest gigantyczna.

31.01.2026 00:18
WolfDale
😉
4.1
WolfDale
95
~sv_cheats 1

Chyba że ma się Premium, wtedy obraz jest znacznie lepszy.

31.01.2026 10:51
CoByByłoGdyby
4.1
CoByByłoGdyby
7
Chorąży

WolfDale za negatywna motywację tzn brak reklam na YouTube nigdy za to nie zapłacę. Ewentualnie mogę wspierać twórców na Patronie a nie napychać kabzę BigTechom

01.02.2026 00:03
WolfDale
4.2
WolfDale
95
~sv_cheats 1

Ale z tego co oglądam czasem jak niektóre kanały pod koniec roku robią podsumowania wpływów, to całkiem wysoko są dochody z YT Premium.

Ogólnie bym YT Premium nie kupił gdyby nie oferowali YT Music, które jest całkiem niezłej jakości. Pierwotnie miałem sobie taki abonament na iTunes kupić, czyli tam gdzie też normalnie kupuję albumy. Ale po chwili zastanowienia stwierdziłem że iTunes będzie jednak do kupowania albumów, a na YT będę sobie sprawdzał różne albumy i przy okazji kanały które oglądam są dużo przyjemniejsze bez reklam. Dla samych reklam trochę bez sensu i drogo, ale jak się korzysta z muzyki to już jest spoko.

No i jednak przyjemniej ogląda się kanały bez reklam, albo jak sobie coś dłubię przy sprzętach to fajnie puścić losową muzykę z klipami gdzie co pięć minut nie wchodzi mi reklama kostki rosołowej czy czopków na hemoroidy.

01.02.2026 00:06
claudespeed18
5
1
odpowiedz
1 odpowiedź
claudespeed18
224
Call me Snake

Darmowa działka żeby nakręcić się na 2 sezon.

Do tego potencjalne remastery 3 i FNV, czyli również zdobyć nabywców darmową próbką serialu.

02.02.2026 22:22
WolfDale
5.1
WolfDale
95
~sv_cheats 1

Via Tenor

Mniam

01.02.2026 00:10
DexteR_66
6
1
odpowiedz
DexteR_66
17
Generał

Premium VIP

Za darmo to uczciwa cena.

01.02.2026 22:32
WolfDale
7
odpowiedz
WolfDale
95
~sv_cheats 1

Obejrzałem dzisiaj trzy odcinki pod rząd i gdyby nie brak czasu to bym leciał dalej, naprawdę fajna produkcja. Na tygodniu zamierzam łyknąć też chociaż dwa lub trzy odcinki i w kolejną niedzielę finał. Nie jest oczywiście bez wad, ale jest naprawdę dobrze.

Gdyby tylko Amazon robił Wiedźmina i to mając w swojej stajni takiego Heńka, to byłby kolejny świetny serial.

Tu właśnie widać różnicę kiedy zatrudnia się odpowiednie osoby, a nie kogoś dla ideologii co nie lubi danego uniwersum.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl