Komentarze do wiadomości: F1 czeka przełom, ojciec Project CARS zalicza wielką wtopę, Assetto Corsa znowu nie wyrabia. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
28.11.2025 22:04
mgr. Kuba
1
odpowiedz
mgr. Kuba
165
-

Czy mi się wydaje czy Dirt Rally 2.0 w ostatnim czasie nabrał na wartości? Wydaje mi się że można go już dawno temu było kupić za mniej te 50zł przy obecnej promocji i wydaje mi się że po porażce EA WRC (chociaż ja coś się delikatnie przekonuje do tej produkcji dając jej drugą szansę ostatnio), to Rally 2.0 rzadko jest na przecenie, trzyma mocno wysoką jak na tylo letnią grę cene a jak już przeceniają to tak że taniej to już było. Mogę się mylić ale w gruncie rzeczy Dirt Rally 2.0 to świetny produkt i nie zdziwiło by mnie nagłe docenienie go z powrotem.
Swoją drogą, po raz kolejny muszę wspomnieć o tym że gdyby nie EA to dostalibyśmy Dirta Rally 3.0 który poszedł całkowicie do kosza, oraz WRC od Codemasters takiego jakiego chcieli by zrobić, czyli takiego w jakiego chcieli byśmy grać. A tak, Codemaster nie ma, Dirta Rally nie ma, WRC od nich jest wykastrowanym dziwnym czymś i nowego nie ma, ogólnie WRC powstaje na kiedyś tam...
Ale w sumie nie jest złą informacją to że prawa trafiły z powrotem do poprzedników, bo WRC Generations było naprawdę fajne. Jeśli twórcy odrobią zadanie, nauczą się na cudzych błędach i nie zrobią nic gorzej niż dotychczas + to że nie będzie żadnego kopiuj wklej odcinków z poprzednich części to nie ma bata że to nie będzie znów fajny produkt.
I całkowicie polecam kupić sobie to WRC Generations, za 20zł jak teraz to jest to cena prawie że tak samo śmieszna jak wiedźmin 3 za 10zł :)

No i jak już przy EA jesteśmy, decyzja z F1 ogólnie świetna tylko że fatalna bo o rok za późno i jest to absurdalnie absurdalne. Bo po tym jak zrobili dodatek do WRC na kolejny sezon byłem przekonany że F1 2025 też będzie tylko dodatkiem do F124 i wjadą w nową erę F1 z czymś nowym. I tak, tak się właśnie dzieje, tylko że rok później. Tam decydują skończeni debile o ważnych rzeczach. Timing takiego zagrania mieli by idealny rok temu. A tak, na nową erę w F1 i ogólnie jedną z największych rewolucji w tym sporcie od dawna, dostaniemy tylko aktualizacje malowań. Mam pewne wątpliwości co do tego czy oni patchem będą wstanie dodać 11team do stawki i coś mi się zdaje że będą cyrki :)

BTW. Da radę na padzie w to AC Rally czy dać se spokój? ;)

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2025-11-28 22:14:20
Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl