Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: EA Sports FC 27

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
08.02.2026 13:10
1
1
odpowiedz
ibgverg1
22
Legionista

Co te dzbany wymyślają? Zamiast zrobić normalną fizykę gry piłką to marnują czas na coś niepotrzebnego

18.09.2026 15:43
2
odpowiedz
veris92
6
Legionista

lipna ta fifa jak nie wiem co, ten tryb open world to nie wiem po co dodany serio jakaś porażka.

25.09.2026 08:32
pipsspi3d
3
odpowiedz
pipsspi3d
1
Junior

Nie gram ogólnie w Fifę gdzieś od 2020, ale co roku tylko w kółko czytam to utyskiwanie (zresztą słuszne), że to jest znowu i znowu to samo, że nic się nie zmienia i w zasadzie kolejna odsłona jest jak patch uwzględniający aktualizację składów wydany w formie nowej gry za 300 zł. No i jest. No, ale znowu jak co roku będzie kupiona pod hasłem "Ostatni raz już kupiłem\am i dałem\am się nabrać" :)

27.09.2026 16:00
4
odpowiedz
tronbonex
0
Junior
0.0
PC

Szkoda pieniędzy, ea 27 jest dużo gorsza od poprzedniczki.

27.09.2026 16:43
5
odpowiedz
pixkie
3
Legionista

Co za gówno a tą blokadę rynku transferowego to sobie w dupę wsadźcie debile

03.10.2026 17:18
6
odpowiedz
mgBB
6
Legionista
0.0
PC

Pobawiłem się w Ultimate Team przez niespełna 3 tygodnie i jak co roku doszedłem do wniosku, że dłuższa "zabawa" nie ma sensu, bo EA nie ma szacunku do graczy. Nic się nie zmieniło. Za awarie serwera winę ponoszę ja, są to straty w przegranych meczach, straconych coinsach, czasie, itd., gdzie wina jasno leży po stronie serwerów EA, które często nie dają rady. Tryb online pełen jest ludzi, którzy psują zabawę, ale nie da się ich blokować w matchmakingu, nie da się również jakkolwiek pobawić online grając po prostu w piłkę nie trafiając na przeciwników, którzy wykorzystują błędy w mechanice gry zamiast grać normalnie. Tryb offline jest od czapy, masz raptem kilkanaście meczów tygodniowo do zagrania, więc odpada. Draft online nie zmieniony od lat, momenty nie dodawane, nic dla graczy solo. Tryb współpracy jak kilka lat temu stracił możliwość gry z losowym graczem tak nie ma opcji z niego skorzystać bez znajomych co też mają grę. Gra stara się promować szacunek, tolerancję i tak dalej, jednocześnie zezwalając na przykre zachowania podczas meczów, jak i samemu każąc graczy za rozłączenia z winy serwerów. Nieco lepiej wyglądało to przez pierwszy tydzień w early access, teraz jest tragedia i FUT jest po prostu nie do grania dla normalnych ludzi co chcą się dobrze pobawić. Całość oceniam na zero, jak co roku, bo to jest po prostu kwintesencja braku szacunku do graczy jako ludzi.

Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl