Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: EA Sports FC 27 ma pierwszy zwiastun, potwierdzoną datę premiery i ceny. EA ujawnia nowości i wyjaśnia zasady działania otwartego świata

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
23.07.2026 18:14
mgr. Kuba
1
odpowiedz
mgr. Kuba
174
-

Rok po roku, rok w rok - to samo - W każdym trailerze co roku te same hasła - a potem co roku i tak to nie działa.
Rok w rok wielkie implementacje, naprawy, poprawy - rok w rok to coś dalej jest takie samo.
Fifa/EA fc to nie jest jakikolwiek symulator piłki nożnej, to jest jedynie gra o tematyce piłkarskiej, z licencjami.

No i fajnie, tryb jednego zawodnika w końcu będzie jakiś, po 15latach skopiowali pomysł od NBA 2k. Spoko, jestem tego ciekaw i ma to fajny potencjał ale to jest EA i to jest EAFC więc sama podstawa tego wszystkiego, jaką jest piłka nożna - będzie na fatalnym poziomie.

23.07.2026 18:21
Lateralus
2
odpowiedz
Lateralus
159
Last Of The Wilds

Widać że ta gra jest już kierowana do dzieci i młodzieży.

Trzeba już sobie odpuścić tą serię i znaleźć coś innego.

23.07.2026 18:49
3
1
odpowiedz
xan11pl
101
Generał

Mnie zastanawia zawsze jedno.
Dlaczego w trailerach ci zawodnicy poruszają się tak płynnie, animacje są dobre, a zawodnicy biegają po boisku.
Przychodzi dzień premiery, aniacje są koślawe jak nigdy przedtem, zawodnicy po murawie ślizgają się jak na łyżwach, a wszystko wygląda tak "janky" nie wiem jak to określić
I tak jest co roku, od kiedy FIFA zaczęła korzystać z technologi hypermotion xD

23.07.2026 18:57
4
odpowiedz
Dragoon84
123
Generał

Ja bym chętnie poznał zasady wyciągania od ludzi 700 złotych za gierkę xDDDDDD

Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl