Komentarze do wiadomości: Dziś po 7 latach jedno z największych uniwersów sci-fi wraca na wielkie ekrany. Krytycy straszyli, ale fanom Star Wars się podoba

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
22.05.2026 11:56
Gimemoa
1
odpowiedz
Gimemoa
18
Pretorianin

Czyli jak pisałem gdzieś na fejsie - olać krytyków, bo wiedzą tyle co zjedzą. Ostatnimi laty rozstrzał między krytykami i użytkownikami jest ogromny.

22.05.2026 12:00
1.1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
17
Generał

Gimemoa Najlepiej olać wszystko i łykać wszystko czym korporacja sra, klient idealny, nie zadaje pytań, nie krytykuje tylko grzecznie konsumuje.
Plot twist, OGARNIĘCI krytycy akurat mają rację co do tego filmu, mówię ogarnięci a nie sprzedajne kasztany aka Paid Shills z Access Media.

22.05.2026 12:06
Gimemoa
1.2
odpowiedz
Gimemoa
18
Pretorianin

LokalnyRzezimieszek Boże, dobrze że takich ludzi jak ty nie mam pod ręką, bo bym za głupotę w łeb przywalił. Wpychasz mi słowa których nie powiedziałem. Bo nie pisałem, aby łykać wszystko, ale by olewać zdanie krytyków, a to jest mocna różnica. Ale jednak patrząc po ostatnich latach to nawet przykładem będzie taka bajka Super Mario. Wg. krytyków to jest coś na granicy między filmem słabym, a średnim (44%). Natomiast ludziom bardzo się podoba. Sam widziałem i bawiłem się fajnie, bo film jest po prostu adaptacją prościutkiej gry jaką jest Mario, w komediowym stylu i skierowanym po prostu dla każdego. I robi to bardzo dobrze. Natomiast krytycy nie zesrają się wręcz, jeśli film nie jest gówno-dramą, gdzie sceny płaczu są co parę minut. To jest z nimi problem, że nie rozumieją iż filmy mają tak naprawdę dawać rozrywkę w zupełnie różny sposób. Tylko trzeba się wywyższyć.

22.05.2026 11:58
2
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
17
Generał

Którym fanom? Tym bezmózgim, którzy zjedzą wszystko co Disney wysra? 
Nawet mniej ogarnięty człowiek nie ma najlepszego zdania o tym filmie, którym jest marnym zlepkiem trzech odcinków serialu, i to trzech odcinków które są najgorszymi fillerami.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl