Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dziś po 7 latach jedno z największych uniwersów sci-fi wraca na wielkie ekrany. Krytycy straszyli, ale fanom Star Wars się podoba

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
22.05.2026 11:56
Gimemoa
1
1
odpowiedz
Gimemoa
20
Pretorianin

Czyli jak pisałem gdzieś na fejsie - olać krytyków, bo wiedzą tyle co zjedzą. Ostatnimi laty rozstrzał między krytykami i użytkownikami jest ogromny.

22.05.2026 12:00
1.1
2
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
19
Generał

Gimemoa Najlepiej olać wszystko i łykać wszystko czym korporacja sra, klient idealny, nie zadaje pytań, nie krytykuje tylko grzecznie konsumuje.
Plot twist, OGARNIĘCI krytycy akurat mają rację co do tego filmu, mówię ogarnięci a nie sprzedajne kasztany aka Paid Shills z Access Media.

22.05.2026 12:06
Gimemoa
1.2
3
odpowiedz
Gimemoa
20
Pretorianin

LokalnyRzezimieszek Boże, dobrze że takich ludzi jak ty nie mam pod ręką, bo bym za głupotę w łeb przywalił. Wpychasz mi słowa których nie powiedziałem. Bo nie pisałem, aby łykać wszystko, ale by olewać zdanie krytyków, a to jest mocna różnica. Ale jednak patrząc po ostatnich latach to nawet przykładem będzie taka bajka Super Mario. Wg. krytyków to jest coś na granicy między filmem słabym, a średnim (44%). Natomiast ludziom bardzo się podoba. Sam widziałem i bawiłem się fajnie, bo film jest po prostu adaptacją prościutkiej gry jaką jest Mario, w komediowym stylu i skierowanym po prostu dla każdego. I robi to bardzo dobrze. Natomiast krytycy nie zesrają się wręcz, jeśli film nie jest gówno-dramą, gdzie sceny płaczu są co parę minut. To jest z nimi problem, że nie rozumieją iż filmy mają tak naprawdę dawać rozrywkę w zupełnie różny sposób. Tylko trzeba się wywyższyć.

22.05.2026 11:58
2
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
LokalnyRzezimieszek
19
Generał

Którym fanom? Tym bezmózgim, którzy zjedzą wszystko co Disney wysra? 
Nawet mniej ogarnięty człowiek nie ma najlepszego zdania o tym filmie, którym jest marnym zlepkiem trzech odcinków serialu, i to trzech odcinków które są najgorszymi fillerami.

22.05.2026 15:04
2.1
odpowiedz
Trox20
2
Junior

LokalnyRzezimieszek dokladnie

22.05.2026 17:31
2.2
odpowiedz
m4xcyr
1
Junior

LokalnyRzezimieszek jestes jak Krystyna Janda - ciągle ktoś ci na łeb sra - nie szkoda mi ani ciebie ani jej. To wy wykazujecie się wyjątkową tępotą nie potrafiąc się normalnie wysławiać

22.05.2026 13:08
3
1
odpowiedz
Darek1785
10
Generał
Image

LokalnyRzezimieszek 

ale fanom Star Wars się podoba

Legenda głosi, że następny Assassin’s Creed fanom serii też się spodoba ale takim to zazwyczaj wszystko się podoba.
Ale weź tutaj powiedź, że korporacyjny produkt dla mas zawsze będzie tandetą to ci jeden z drugim wyskoczy z jakimś błędnym stereotypem, że gusta są różne.

22.05.2026 15:07
claudespeed18
4
1
odpowiedz
1 odpowiedź
claudespeed18
228
Call me Snake

Dobre czy niedobre to poczekam aż będzie na Disney+

22.05.2026 17:45
4.1
odpowiedz
fantasywind
25
Chorąży

claudespeed18 ja może jak kiedyś puszczą w tv :). Po Przebudzeniu Mocy/Force Awakens....już nie chodziłem do kina...po prostu mnie rozczarowało i to był ostatni disneyowski SW jaki oglądałem w kinie hehe.

post wyedytowany przez fantasywind 2026-05-22 17:46:15
24.05.2026 01:31
5
1
odpowiedz
citarcitar2
3
Chorąży

sequele to nawet nie są gwiezdne wojny

28.05.2026 06:18
6
odpowiedz
To właśnie Ja
1
Junior
10

Chcesz to obejrzyj nie chcesz to nie.Każdy ma swój rozum.ja chętnie obejrzę.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl