Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dziś najważniejsza premiera Prime Video tygodnia. 8-odcinkowy thriller Mike’a Flanagana polecany przez 86% krytyków

Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz
07.10.2026 16:17
Grifter
1
odpowiedz
Grifter
59
Generał

Ubóstwiam Mike'a Flanagana ("Nocną mszę" obejrzałem 4 razy!), kocham jego filmy i seriale.
Obejrzę na pewno. Szkoda, że znikam na tydzień, więc będę mieć możliwość obejrzenia pod koniec następnego tygodnia. Inaczej pochłonąłbym serial w dwa najbliższe wieczory.

post wyedytowany przez Grifter 2026-10-07 16:18:02
07.10.2026 16:18
Bukary
1.1
1
odpowiedz
Bukary
251
Legend
MAX

Grifter

Ubóstwiam Mike'a Flanagana ("Nocną mszę" obejrzałem 4 razy!).

Bratnia dusza się znalazła na forum. ;)

07.10.2026 16:26
Grifter
1.2
odpowiedz
Grifter
59
Generał

Bukary Obejrzałem do tej pory wszystko co stworzył i jestem zakochany w jego kinie. Ale "Nocną mszę" uważam za jego opus magnum. Jestem ateistą (choć wychowanym w mocno tradycyjnej, katolickiej rodzinie), ale po seansie na chwilę wszedłem do kościoła, co zdarza mi się tylko na... ślubach i pogrzebach. Co ten serial ze mną zrobił?

07.10.2026 16:35
1.3
1
odpowiedz
Molid
11
Legionista

Grifter Mnie też Nocna Msza zachwyciła i póki co widziałem wszystko co zrobił. Bardzo lubię też, że ma swoją sprawdzoną grupę aktorów którzy się powtarzają we wszystkim co robi. Gość wydaje się po prostu normalniejszy, bardziej szczery niż zdecydowana większość współczesnych reżyserów

07.10.2026 16:42
CyxVonTrix
2
odpowiedz
CyxVonTrix
1
Pretorianin

Ja niestety nie poznalem sie na jego geniuszu, Nocna msze i Zaglade domu Usherow ocenilem na 5/10 na filmwebie, reszty nie mialem ochoty sprawdzac.

Forum Forum Filmy i seriale thrillery
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl