Mnie ciekawi czy "na dzień dobry" dostaniemy napisy. Jeśli tak, to będzie miła niespodzianka. Dubbingi faktycznie pojawiają się z opóźnieniem, ale to normalna praktyka.
No i cóż, pierwszy odcinek wylądował na platformie, ale napisów PL jak nie było, tak nie ma. Z ciekawości sprawdziłem w apce również ścieżki dźwiękowe i dubbingów "na dzień dobry" jest od groma, ale oczywiście wersji polskiej na tej liście nie ma. Jak pisałem wcześniej, o ile dubbing pojawia się dość często z opóźnieniem i nie mam z tym problemu, tak brak napisów już uważam za jasną i klarowną deklarację Sony odnośnie tego gdzie i jak głęboko nadal mają polskiego widza. Niby człowiek wiedział a i tak się łudził... Mam nadzieję na szybki wzrost popularności ADN w naszym kraju, w kontrze do poziomu buractwa właścicieli Crunchyrolla.
Tęsknie za czasami gdy tytuły podawały tytuł i nie trzeba było wchodzić w artykuł.
Widzę że dla pani Edyty wszystko co wychodzi jest najbardziej wyczekiwane XD
Xd nie rozumiem tego wielkiego bum na tą stronę tam jak narazie prawie nic nie ma lepiej już sobie oglądaj anime włączyć tam jest wszystko