Komentarze do wiadomości: Dziś na Crunchyrollu startuje najbardziej wyczekiwane anime tego sezonu. To isekai oceniany na 8/10

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
08.04.2026 10:30
Mangas
1
odpowiedz
Mangas
4
Centurion

Mnie ciekawi czy "na dzień dobry" dostaniemy napisy. Jeśli tak, to będzie miła niespodzianka. Dubbingi faktycznie pojawiają się z opóźnieniem, ale to normalna praktyka.

08.04.2026 14:37
2
odpowiedz
MarcinMazz
1
Junior

Majonezowy król wreszcie znajdzie swoje schody

08.04.2026 18:30
Mangas
3
2
odpowiedz
Mangas
4
Centurion

No i cóż, pierwszy odcinek wylądował na platformie, ale napisów PL jak nie było, tak nie ma. Z ciekawości sprawdziłem w apce również ścieżki dźwiękowe i dubbingów "na dzień dobry" jest od groma, ale oczywiście wersji polskiej na tej liście nie ma. Jak pisałem wcześniej, o ile dubbing pojawia się dość często z opóźnieniem i nie mam z tym problemu, tak brak napisów już uważam za jasną i klarowną deklarację Sony odnośnie tego gdzie i jak głęboko nadal mają polskiego widza. Niby człowiek wiedział a i tak się łudził... Mam nadzieję na szybki wzrost popularności ADN w naszym kraju, w kontrze do poziomu buractwa właścicieli Crunchyrolla.

08.04.2026 20:41
pieterkov
4
1
odpowiedz
pieterkov
167
Senator

Tęsknie za czasami gdy tytuły podawały tytuł i nie trzeba było wchodzić w artykuł.

09.04.2026 06:24
5
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Braxen
3
Junior

Widzę że dla pani Edyty wszystko co wychodzi jest najbardziej wyczekiwane XD

09.04.2026 17:03
5.1
RomanXD
0
Junior

Braxen  ja tam również czekam na dużo rzeczy ;)

12.04.2026 09:08
6
odpowiedz
1 odpowiedź
MikiG3
0
Junior

Xd nie rozumiem tego wielkiego bum na tą stronę tam jak narazie prawie nic nie ma lepiej już sobie oglądaj anime włączyć tam jest wszystko

12.04.2026 09:09
6.1
MikiG3
0
Junior

MikiG3 a no i na oa nie ma płacenia za nic

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl