Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dziś debiutują 3 gry, które nie bały się rzucić wyzwania gamescomowi, Wiedźminowi 3 i GTA 6

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
27.08.2026 17:22
endoc1784
1
odpowiedz
endoc1784
6
Chorąży

Raczej Gamescomowi i GTA, bo o Wiedźminie to nikt nie wiedział :)

27.08.2026 22:33
WolfDale
😜
2
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

Dziś jak odpaliłem sobie MGS4 na Switchu to poczułem się jak te 18 lat temu, gdy z wypiekami na twarzy włożyłem płytę i zacząłem swoją przygodę z podstarzałym Solidem. Od bardzo dawna nie czekałem tak na żadną premierę i jaram się jak czarownica na stosie.

Takie powroty to ja lubię, a że też jestem szczególarzem to od razu przy pierwszej okazji sprawdziłem "akcesoria" jakie były w rozgrywce. I tak, Snake przynajmniej na Nintendo nie steruje robotem za pomocą DualShocka 3 tylko jakiegoś kontrolera który nie jest podobny do niczego co jest na rynku. Teraz ciekawi mnie czy Konami było zapobiegliwe i samo tak zrobiło, czy były to wytyczne Nintendo. No i czy edycje na PlayStation też mają takie zmiany, to mnie najbardziej ciekawi ale nie mam jak tego sprawdzić.

Więc jeśli nie ma DS3, to też w moim wydaniu nie będzie PS3 oraz PSP lecz jest za to zachowany iPod i jeśli on to pewnie i komputery Apple. Walkmana od Sony i Sony Ericssona pewnie też nie będzie.

post wyedytowany przez WolfDale 2026-08-27 22:34:15
02.09.2026 05:50
3
odpowiedz
jakubz2581114172023
4
Junior

Jakie wyzwanie? Ja nie mam zamiaru grać cały czas w GTA jak wyjdzie... Gram jeszcze w farminga i dooma muszę dokończyć. Maxuje też obliviona remastera

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl