Komentarze do opinii: Dwie godziny w ciasnej łodzi podwodnej i tylko jeden aktor na ekranie. Iron Lung pokazuje granice filmowej ambicji youtubera

Forum inne
Dodaj komentarz
02.02.2026 14:36
SerwusX
1
odpowiedz
SerwusX
113
Marszałek

Premium VIP

Byłem w kinie w sumie totalnie bez żadnych oczekiwań, a moim zdaniem całkiem dobrze udało się uchwycić klaustrofobiczny klimat łodzi (nie do końca, kto wie ten wie) podwodnej. Jak dla mnie 8/10.

02.02.2026 22:08
CJzSanAndreas
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
CJzSanAndreas
55
Konsul

Przecież to jest ponoć portal o grach

03.02.2026 09:09
kriegaffe
2.1
6
kriegaffe
48
Pretorianin

CJzSanAndreas czasem faktycznie przesadzają i dają newsy o czymś kompletnie nie związanego z grami ale bez przesady, to jest recenzja filmu na podstawie gry. Ale spoko, domyślam się, że żeby napisać ten komentarz wystarczyło ci zapału na przeczytanie tylko nagłówka.

03.02.2026 00:17
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Rickovered
1
Junior

Podejrzewam, że to nie są jego granice filmowej ambicji.

03.02.2026 12:42
kamikadze
3.1
kamikadze
2
Centurion

Rickovered Trzeba mu jednak oddać, że się starał. Scenografia i charakteryzacja na bardzo wysokim poziomie. Dla mnie ok, ale nie polecam dla każdego

03.02.2026 01:43
4
odpowiedz
giercownik
10
Legionista

Trzeba będzie obejrzeć i ograć

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl