Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: Dragon Quest VII Reimagined

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
11.08.2026 09:20
1
odpowiedz
geohound
148
Generał

Mam z tą grą wielki problem. 7h na zegarze, odpalam ją bardzo chętnie, a nuży mnie okrutnie.

Ten dioramowy styl jest piękny, ale postacie są tak nijakie i odpychające wizualnie, że to bajka. Walka jest satysfakcjonująca, a jednocześnie banalna i nieangażująca. Zwiedzanie kolejnych światów i zakamarków wciąga, ale wszystko tam jest tak bardzo nieciekawe.

O dialogach nie wspominam, bo nie dość, że są ich całe ściany, to jeszcze gra jest niegrywalna bez moda na instant-text (między innymi dlatego odbiłem się na długo po demie na PS5/XSX).

Nie ma nawet startu do genialnej XI, ani w sumie żadnego Finala. Pewnie skończę, ale raczej przeklikuję te nudne ściany tekstów i brnę dalej licząc na jakieś wyzwanie.

EDIT: Fascynuje mnie w podsumowaniu wysoka ocena dubbingu, podczas gdy głos podłożony jest może po 3-5% wszystkich dostępnych w grze kwestii.

post wyedytowany przez geohound 2026-08-11 09:22:44
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl