Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Dobra wiadomość dla fanów Samsunga: S27 prawdopodobnie zostanie wyposażony w jedną z najbardziej pożądanych funkcji

Mobile
Dodaj komentarz
23.07.2026 12:39
WolfDale
1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Pytanie tylko czy faktycznie przełoży się to na lepszy czas pracy, a druga sprawa optymalizacja energetyczna samego urządzenia jak i oprogramowania. Bywały już przypadki że zrobili grubasa z dużym akumulatorem i trzymał podobnie co konkurencja z podobnymi bebechami i znacznie mniejszym akumulatorem.

23.07.2026 12:41
TRX
2
odpowiedz
1 odpowiedź
TRX
222
Generał

Pewnie zrobią cieńszą obudowę, a bateria pozostanie z tą samą pojemnością. 5000 mAh przy telefonie tej klasy to w rzeczywistości doba bez ładowania (wiem, bo sam mam Samsunga z taką baterią - szczerze to jestem jedyną osobą w dziale firmy, która nie ładuje telefonu w pracy :P ). Choć nie obrażę się na choćby 5500 mAh.

23.07.2026 13:35
WolfDale
😉
2.1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

TRX Myślę że to wymarzona opcja dla Ciebie

https://www.youtube.com/shorts/eSGpm79gjXw

Forum Mobile
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl