Ja już chce wrócić na NVIDIE bo mnie boli to oprogramowanie AMD. W kółko się wiesza. Problem z kartą miałem z ponad rok, aż w końcu ogarnęli. a DLSS dużo płynniej i ładniej działa niż to FSR.
Jak kupowałem RTX 5070 też miałem dylemat chciałem Radeon RX 9070 XT, ale ostatecznie wziąłem kartę zielonych ze względu na Ray Tracing, DlSS i MFG teraz tak trochę Żałuje bo ma 16 GB vramu a AMD co sterowniki poprawia jej wydajność a nie jakieś niepotrzebne DLSS 5
Wybrałeś i się tego trzymaj. Nie masz powodu do paniki i żalu. 12 GB Ci w zupełności wystarczy póki co.
To tylko reklama jak tydzień temu. Nie ma żadnej aktualizacji obecnie.
Dla mnie strzał w dychę. DLSS, MFG, RT jest nieziemskie. A jak popatrzę na to że ostatnio męczyłem się z konsolami... Mydłem zwanym FSR... ehh. Nigdy więcej tego ścieku z AMD.
Jak doradzałem RTX 5070 Ti to nie słuchałeś. Ja kupiłem RTX 5080 i jestem mega zadowolony.
Ja już chce wrócić na NVIDIE bo mnie boli to oprogramowanie AMD. W kółko się wiesza. Problem z kartą miałem z ponad rok, aż w końcu ogarnęli. a DLSS dużo płynniej i ładniej działa niż to FSR.
Coś Ci się gryzie w systemie. U mnie Adrenalina działa perfekcyjnie. Nawet aktualizacje są nieodczuwalne.
Niestety wyszła taniej i działa dosyć dobrze. Na poziomie 5080. Tak stalker 2 chodzi mi lepiej niż koledze co ma lepszego kompa i 5080. A ja 9070xt. TakE cena niższa to i soft gorszy. Ale cóż poradzić. Trzeba wspierać konkurencję bo NVIDIA już przesądza z cenami.Ok
I bardzo dobrze niech się biją bo gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta, a tym trzecim jesteśmy my.
Tylko że co chłopcze? Najlepsze jest Dlss bezdyskusyjnie. Jak żeś fanboj sony to się ciesz że próbują ten PiSSuaR poprawić
Tymczasem nVidia i DLSS 5...
Czerwoni jak zawsze sto lat za...
Przecież ten artykuł to jakiś bełkot wygenerowany przez AI.
Ja czekam aż będzie tak będą gry nvidi gry amd masz amd to gra nvidi ci nie pujdzie jak pujdzie to 75% minej fps na karcie nvidi to samo w drugą stronę masz grę amd to samo będziesz mieć na karcie nvidi, będą firmy które będą portować te gry na karty zielonych bądź czrwonych.