Komentarze do wiadomości: „Dlaczego nikt jeszcze nie stworzył takiej gry?”. Przeróbka RDR2 na Władcę Pierścieni RPG skłoniła Daniela Vavrę do ważnych pytań

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
03.03.2026 10:20
1
1
odpowiedz
katai-iwa
64
Legend

EA swego czasu robiła taki tytuł, ale uwaliła niestety:
https://www.gry-online.pl/gry/the-lord-of-the-rings-the-white-council/zf9d2

Śródziemie zasługuje na porządnego RPGa.

03.03.2026 10:20
2
odpowiedz
taffer33
44
Centurion

Mi się marzy Władca Pierścieni jako Dark Souls, jak oglądam pojedynek Eowyn z Witch Kingiem to aż człowiek krzyczy do ekranu żeby robiła uniki w odpowiednim momencie :D w ogóle pomysłów na niesamowitych bossów jest pełno w uniwersum Tolkiena

03.03.2026 10:52
3
odpowiedz
lis22
95
Generał

Miała być kiedyś Biała Rada ale projekt upadł, patrząc na to, że obecnie nie można kupić gier wydanych przez EA to może dobrze?

Ja czekam też na grę RPG o Robinie z Sherwood, jakoś nikt do tej pory nie wpadł na taki pomysł, chętnie też zagrałbym w RPG w świecie antropomorficznych zwierząt, mamy, mi. takie serie komiksowe, jak "Mysia Straż", "Pięć Królestw" czy Usagiego, królika ronina.

03.03.2026 11:07
GIANT.ix
4
odpowiedz
GIANT.ix
37
Centurion

Amazon też coś dłubał przy tym uniwersum, ale olał sprawę o_O

03.03.2026 11:44
abesnai
😐
5
odpowiedz
abesnai
108
Kociarz

Śródziemie: Cień wojny miał premierę blisko 9 lat temu i od tamtej pory nic, może poza fanowskimi modami tkj. The Dawnless Days: Total War.

03.03.2026 11:50
Elwe Thingol Singollo
😍
6
odpowiedz
Elwe Thingol Singollo
11
Pretorianin
Wideo

Coś pięknego :)

Oprócz wspomnianego wyżej The White Council, powstawało jeszcze coś takiego - również był potencjał.
https://www.youtube.com/watch?v=ZPk0prs28ck

03.03.2026 11:52
7
odpowiedz
Darek1785
6
Konsul

Ale tylko z systemem walki z Mount & Blade.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl