A mnie bardzo interesuje kwestia tego, czy mogę zacząc od kampanie z podstawki i w między czasie robić sezon przechodząć kampanię czy najpierw muszę przejść kampanie aby dopiero później zacząć fabułę z sezonu? Chodzi o to, że idą święta i za parę dni Mikołaj więc pomyślałem, że fajnie by było przypomnieć sobie ten zimowy klimat bohaterów ze Strzaskanych Szczytów podróżując po krainie i robiąc zadania na NPC wędrujac od wioski do miasta itd. i robiąt jeszcze fabułe sezonu? W końcu to otwarty świat prawda?
Morzesz odpalić kampanie na sezonie robić obie rzeczy na raz ale wtedy fabuła sezonowa będzie tak jak by zadaniem pobocznym bo sezon dotyczy postaci nie tego czy grasz kampanie jest jeszcze opcja że pomijasz podatawkę grasz kampanie dodatku ale przy graniu dodatku jak podstawki będziesz musiał odsłonić wszyskie kapliczki lilith oraz wszyskie waypointy.
Ja chce nowych informacji o drugim dodatku. Może na The Game Awards 2025 coś powiedzą. W Sezony nie gram i mnie nie interesują :)
Mają pokazać dodatek ponoć z tego co gdzieś czytałem po redditach to ludzie którzy widzieli paladyna w akcji mówią na premierę będzie broken op i p2win bo jak wyjdzie 2 dodatek ktoś nie będzie miał 2 dodatku będzie na straconej pozycji coś jak p2win względem osoby która będzie miała i będzie grała paladynem on ma mieć mechaniki z postaci 2 jak i wowa np z wowa ma mieć bombel nieśmiertelności albo titan gripa tzn broń dwuręczna i tarcza.