Czekam, chociaż wiem jak będzie. Realnie 5/10, ale, że polska gra to Gry-Online dadzą 7,5-8,5/10 tak jak było z tym średniakiem The Medium. Pamiętam, że jak to odpowiednio skomentowałem to usunęli mój komentarz XD
Dlaczego tak nisko oceniasz cały czas tę grę i to przed premierą? nowicjusze jej nie robią, tylko weterani którzy tworzyli CD Projekt i pierwsze trzy Wiedźminy i Cyberpunka, nie wiem dlaczego jesteś tak pesymistycznie nastawiony cały czas do tej gry? jasne, że tworzą ją weterani branży, to nie znaczy, że będzie świetna, ale zapowiada się jednak dobrze.
Gra nawet nie wyszla a ty juz oceniasz xd
Dzisiaj jak nigdy przedtem bez żadnego problemu można wiedzieć jaka będzie gra na podstawie materiałów przedpremierowych.
Taki ostatni Samson przecież już na pierwszy materiale było widać, że to poziom gier które miały premierę w gazetkach za około 15 zł 20 lat temu.
Nasz recenzent ma kosę z twórcą SH2 remake, dlatego złośliwie zawyżył ocenę na całe 6/10. Fantastyczne fikołki się dzieją w tym wątku
A skąd pewność, że tuż za rogiem jak piszecie, że dopiero 28 kwietnia mają podać datę premiery?