XD Mi działa wiedzmin 3 na emulacja więc czym się tu ekscytować ?
że Iphone odpala starą grę przeportowaną
Mi nie działa na POCO F6, 24GB RAM, Snapdargon 8s Gen3, Andek 14. Piszę, że twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją gry? Mam Netflixa i dostęp więc z tym nie ma problemu. Widocznie telefon za słaby a wydawało by się, że spełniam minimalne wymagania. Dziwne.
Tez tak miałem przez kilka godzin, po aktualizacji systemu wszystko okej, jeśli masz możliwość zaktualizuj do nowszej wersji androida, mi pięknie śmiga na Z Flip 5 8gb ram
Ja też mam POCO F6 i u mnie jest kompatybilne w sklepie. Dodam, że działa bez problemu.
Może dlatego że NIE ma wersji poco 24 GB ramu xd nawet wirtualny można dodać tylko 8 GB a 12 +8=20xd

Minęło 15 lat, półtorej dekady, także z tym "zawstydza ", to bez przesady, zawstydzają to raczej nagłówki, na Waszym portalu (typowo pod kliki, nad czym ubolewam) ;).
Niemniej, to pierwsza gra na RAGE, na telefony, za nią pójdą następne (GTA IV? V?) - to już tylko kwestia czasu. Technologicznie jest to imponujące. Wersja na smartfony nie jest nawet jakoś mocno skompresowana (6,73 GB) w porównaniu do dużych konsol (sprawdziłem PS5 - niecałe 10 GB).
Szkoda, że na moim S24 nie udało się dłużej pograć (w ramach testów, bo sterowanie,jak to na telefonach, to lekka męka)- miga obraz :/. Nic nie mogłem z tym zrobić:/. Fajnie, że na "jabłkach" chociaż jest bez problemów ;)
A wystarczy tylko zainwestować kontroler, w który włożysz telefon zmieniając go w nieco pomniejszonego Steam Decka
W GTA The Trilogy - The Definitive Edition na urządzeniach mobilnych potrafiło przez jakiś czas wyglądać lepiej niż na PC, więc to jest całkowicie normalne.