Komentarze do wiadomości: „Dąb Geralt” przy siedzibie CD Projekt RED oficjalnie stał się pomnikiem przyrody. Tysiące zebranych podpisów nie poszło w las

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
13.03.2026 15:16
animatiV
1
odpowiedz
animatiV
113
The Ultimate PCMR

Tak se myślę, co ma Warszawa do drzewa w Pradze? :) A potem dowiedziałem się że chodzi o dzielnicę w Warszawie.

13.03.2026 16:21
baltazar1908
2
odpowiedz
baltazar1908
46
Generał

Oby dorównał wiekiem Bartkowi, bardzo dobra akcja.

13.03.2026 16:51
Wronski
😂
3
3
odpowiedz
Wronski
38
Senator

Z jakiegos randomowego drzewa rosnacemu w randomowym miejscu przydzielono status pomnika narodowego.
No to pogratulowac osobom ktore wybudowaly betonowa dzungle i zostawily to drzewo na pamiatke, szacun XD

13.03.2026 21:26
WolfDale
😒
4
1
odpowiedz
WolfDale
96
~sv_cheats 1

A jak mówiłem kolegom że Geralt istnieje to się ze mnie śmiali...

13.03.2026 21:40
Kwisatz_Haderach
5
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
24
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Oj jeszcze zaplacza. ;)

Przeciez korpo musi sie rozbudowywac. Fabryka musi rosnac!

Za 5 lat ci sami ludzie --->

14.03.2026 20:30
cenzura
6
odpowiedz
cenzura
61
Konsul

To drzewa jest pomnikiem? No to dajcie temu drzewu trochę przestrzeni, a nie beton, asfalt tak blisko...

15.03.2026 12:18
PanDaneX
7
odpowiedz
PanDaneX
19
Konsul

Drzewa przy drogach i pasach powinny być wycinane. Korzenie niszczą asfalt, pień często utrudnia manewry na skrzyżowaniach, ciężko zauważyć pieszego przy pasach jak się skampi za takim kolosem. Nie wspomnę już o tym że podczas wypadku uderzenie w drzewo to często  zgon na miejscu.
Ogólnie jestem za zwiększaniem ilość terenów zielonych w miastach, otwieraniem parków czy zalesianiem odłogów ale wszystko w ramach rozsądku. 
To z czego oni zrobili pomnik będzie problem przez kolejne X lat. Zamiast tego mogli posadzić lasek w kształcie miecza, medalionu czy innej pierdoły która kojarzy się z gerwantem. Mogliby to nawet połączyć z jakąś akcją np. wpłata 100zł to miejsce na tablicy pamiątkowej w takim lesie i plakat albo coś. 
Ekologia bez rozumu oparta na chęci zarobku, rozgłosu i reklamie to zmora naszych czasów :)

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl