Komentarze do wiadomości: Czy w Cyberpunk 2077 można normalnie żyć? Youtuber podejmuje się 15-godzinnego eksperymentu, przeżywa wiele frustracji, ale ostatecznie jest zadowolony

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
03.12.2025 15:04
WeCreateWorlds
1
odpowiedz
WeCreateWorlds
7
Pretorianin

Ukułem tu pewną nazwę: Slow gaming - nowy trend w graniu.

Było o tym już kilka materiałów a ja na swoim kanale szykuje kolejny.

Sam zrobiłem podobny eksperyment w Skyrimie w Riverwood i nie bawiłem się źle: rąbałem drzewo, kułem w kuźni, chodziłem na polowania wokół miasteczka, odwiedzałem sklepy i regularnie jadłem posiłki.

To jest możliwe tylko wtedy, gdy gra jest jednocześnie autonomicznym światem.

I taki gameplay to jeden z testów na to, czy gra jest teatralną wydmuszką czy żyjącym światem.

03.12.2025 15:12
elathir
1.1
elathir
115
Czymże jest nuda?

W sumie chyba najlepiej do tego typu eksperymentów nadaje KCD. Jedyna gra gdzie się przez jakiś początkowy okres gry w coś takiego bawiłem z przyjemnością.

03.12.2025 15:16
Bukary
😉
1.2
Bukary
241
Legend

W sumie chyba najlepiej do tego typu eksperymentów nadaje KCD.

Ja z kolei próbowałem czegoś takiego w KCD2. Rezultaty były fenomenalne. A co się naoglądałem ślicznych służek z praniem nad rzeką to moje...

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl