Jak ludzie kupują masowo sprzęt w chorych cenach, to czemu się dziwią że teraz są jeszcze bardziej chore ceny?
Trzeba było głosować portfelem... ale nieeeeee, lepiej kupować bo zabraknie!!! To kupujcie! i płaczcie!
Tak samo kupują idioci PS5 PRO w chorej cenie, bo GTA 6!
To nie jest mi ich żal. Niech bulą. Podziękować bogaczom którzy widocznie mają nadmiar hajsu.
Mi niepotrzebny SSD dodatkowo bo wystarczy usuwać gry w które się nie gra i tyle.
Ja tam kupiłem dawno temu SSD Sandiska na usb c i dokupiłem kilka HDD w celu archiwizacji danych. Na konsoli wystarczy mi 825GB a na kompie mam 1,5 TB SSD NVME gen 3 i 4. Mam też kilka starych HDD to mogą mnie pocałować w zad z tymi podwyżkami.
Niech dalej podwyższają ceny... a ci idioci niech kupują.
Pomijając to że w PL ZAIKS wymusił podwyżkę cen nośników, więc dodatkowo dowalą 2-3% do ceny!
niestety sporo najnowych gier AAA już tan ledwdo na cyk trybi i wypadło by w końcu nowego kompa kupił całkiem bo nic więcej ze starego nie wycisnę niestety kur.. ceny takie że chyba musze się jeszcze ze 2-3 lata pomęczyć na nim..
Na reddicie widziałem zdjęcie typa jak w 2024 kupił dysk nvme od samsunga za 600zł a ramy za 500zł
teraz te same ramy i dysk kosztuje 2300 i 2600 zł
czyli 1100zł vs 4900zł w przeciągu 2 lat tak cene wywaliło to jest Chore!!!!!!
Nie wydam ani grosza !!! będę czekał aż cena znormalnieje..
To nie ceny sprzetu ida w gore tylko ludzie nie potrafia zarabiac na AI zeby bylo ich stac na jego kupno :D