Najbardziej oczekiwana gra 2026. Życzę im wielkiego sukcesu.
Mnie ta informacja zniechęciła do tej gry, jak się nie zdobywa tych punktów doświadczenia to aż się nie chce grać. Tak samo jak jest limit poziomów, po jego przekroczeniu zapał do gry mija i szybko tylko naprzód, żeby jak najszybciej już ukończyć grę.
Wciąż mi wyskakują newsy, informacje i materaiły na temat tej gry.
Powiem tak.
Ta gra jest moim zdaniem mocno nadreprezentowana w mediach stosunku do tego, co może oferować.
Nie mam wobec niej specjalnych oczekiwań, wygląda na mocno generyczne azjatyckie, "singlowe MMO" (wyjaśnie co mam na myśli jeśli ktoś mi zarzuci sprzecznośc). Właśnie dlatego nigdy nie wciągnęło mnie Black Desert Online.
Wydaje mi się jednak, że wydawca mocno posmarował masłem na markieting tego produktu.
To dziwne, bo od samego początku było wiadomo, że to nie będzie RPG. Opis Steam to sugerował oraz inne strony z bazą gier.
Nie wiem czy tylko jak tak mam, ale mi grafice czegoś brakuje, nie wiem do końca czego, jakby brakowało cieniowania (?), zbroje i niektóre elementy są przesadnie za jasne, może taki styl graficzny nie wiem ale ciągle mam uczucie, że coś się nie wczytało.