Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Crimson Desert 1.09.00 już dostępny. Najnowszy patch do jednego z hitów 2026 roku przynosi pożądaną nowość

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
29.05.2026 14:07
Valthiar
1
odpowiedz
Valthiar
50
Pretorianin

W następnym patchu ma być poprawiony manual save, aby zachowywał aktualną pozycję na mapie a nie zapisywał najbliższego checkpointa.

29.05.2026 14:20
Nolifer
2
1
odpowiedz
Nolifer
185
The Highest

Idealny przykład dlaczego kupowanie gier obecnie na premierę nie ma sensu.

29.05.2026 15:02
guitarzero
3
odpowiedz
3 odpowiedzi
guitarzero
32
Konsul

Zrobili coś z oświetleniem? Chyba to mój główny powód że pożegnałem się z grą - sprawiała radość podczas dnia, a na siłę grałem wieczorną/nocną porą, bo nie lubię przeczekiwać czasu w grze.

post wyedytowany przez guitarzero 2026-05-29 15:03:02
29.05.2026 15:29
Bukary
3.1
odpowiedz
Bukary
249
Legend
Image

guitarzero

Ale co masz na myśli konkretnie? Jakie były na początku problemy? (Już nie pamiętam). W trybie RR gra wygląda teraz dobrze w nocy. Masz zresztą nawet specjalnie ustawienie o nazwie "Korekta tonacji barw nocnych" (wleciało w którejś łatce).

post wyedytowany przez Bukary 2026-05-29 17:37:16
29.05.2026 17:55
guitarzero
3.2
odpowiedz
guitarzero
32
Konsul

Bukary Szeroko komentowane były problemy gry z oświetleniem kiedy nie było w niej słońca - wszystko było płaskie, nieklimatyczne. Nocą było już trochę lepiej, ale nadal odstawało to od innych gier.

Muszę więc sprawdzić co robi ta łatka, ale mam zwykłe PS5 więc nie wiem, czy cokolwiek pomoże :)

29.05.2026 18:52
Bukary
3.3
odpowiedz
Bukary
249
Legend

guitarzero

ale mam zwykłe PS5 więc nie wiem

Oj, to nie jestem w stanie powiedzieć, co i jak. Gram na PC z włączonym RR i wszystko wydaje się OK, gdy idzie o oświetlenie w nocy.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl