Jestem ciekaw czemu nikt nie podkreśla o ile jest to podwyżka. Co wszyscy zamponieli po ile jest teraz PS Plus?
po podwyżce: miesięczny PS Plus Essential 42 zł, zaś 3-miesięczny do 113–118 zł.
To jest rozbój w biały dzień, tu trzeba uciekać BIEGIEM z tego ekosystemu!
Jedyna opcja żeby płacić mniej to zaoszczędzić na Steam Machine i nie płacić haraczu za multi nigdy więcej
W ogóle głupotą jest płacić jakieś abonamenty aby pograć online (kupuje się grę, konsole, opłaca łącze, a do tego jeszcze abonament aby móc zagrać online?) to właśnie w konsolach mnie do nich zniechęca...
"Obecna sytuacja na rynku"
Mają monopol konsolowy i prawdopodobnie gamingowy, idzie premiera GTA VI, to trzeba naciągnąć ludzi.
$ony, for de payers.
Dobrze że już PS6 wyleciał z listy zakupów, PS5 będzie moją ostatnią konsolą....
Biedaki zawsze będą płakać, że za drogo.
Ludzi z kasą nie obchodzą inflacja, ani kryzysy, takie podwyżki tym bardziej.
przecież to się kupuje raz na rok przy okazji świąt/ ps days i tyle, kogo w ogole obchodza warianty miesieczne/ 3 miesieczne
Całe szczęście zastąpiłem wszystkie duże konsole PC podłączonym do tv i małym claw-em zanim rynek się zepsuł.
Zobaczymy na jak długo utrzymają i czy pójdą w taką ścieżkę że podwyższą ceny bez anulowania subskrypcji tym co płacili po staremu.
Indie i Turcja już po podwyżce, jest 38 pln drożej - co i tak dalej jest essential w idniach 100 pln tańszy niż w pl
I to roczna subskrypcja a mialo byc ze miesięczna na 3 miesięczna