Jestem ciekaw czemu nikt nie podkreśla o ile jest to podwyżka. Co wszyscy zamponieli po ile jest teraz PS Plus?
po podwyżce: miesięczny PS Plus Essential 42 zł, zaś 3-miesięczny do 113–118 zł.
To jest rozbój w biały dzień, tu trzeba uciekać BIEGIEM z tego ekosystemu!
Jedyna opcja żeby płacić mniej to zaoszczędzić na Steam Machine i nie płacić haraczu za multi nigdy więcej
W ogóle głupotą jest płacić jakieś abonamenty aby pograć online (kupuje się grę, konsole, opłaca łącze, a do tego jeszcze abonament aby móc zagrać online?) to właśnie w konsolach mnie do nich zniechęca...
"Obecna sytuacja na rynku"
Mają monopol konsolowy i prawdopodobnie gamingowy, idzie premiera GTA VI, to trzeba naciągnąć ludzi.
$ony, for de payers.
Dobrze że już PS6 wyleciał z listy zakupów, PS5 będzie moją ostatnią konsolą....
Biedaki zawsze będą płakać, że za drogo.
Ludzi z kasą nie obchodzą inflacja, ani kryzysy, takie podwyżki tym bardziej.
Kwestia skali, wiadomo ze jak ktos zarabia wiecej, to na więcej może sobie pozwolic. Nie zagladam nikomu do portfela, jak cie stac i masz ochote, to mozesz stowkami sobie dupe podcierac.
Niemniej, przeplacajac za wszystko, do majatku mozesz nie dojsc.
przecież to się kupuje raz na rok przy okazji świąt/ ps days i tyle, kogo w ogole obchodza warianty miesieczne/ 3 miesieczne
Całe szczęście zastąpiłem wszystkie duże konsole PC podłączonym do tv i małym claw-em zanim rynek się zepsuł.
Zobaczymy na jak długo utrzymają i czy pójdą w taką ścieżkę że podwyższą ceny bez anulowania subskrypcji tym co płacili po staremu.
Indie i Turcja już po podwyżce, jest 38 pln drożej - co i tak dalej jest essential w idniach 100 pln tańszy niż w pl
I to roczna subskrypcja a mialo byc ze miesięczna na 3 miesięczna