Komentarze do wiadomości: Cena nowego Steam Controller wyciekła i może niektórych rozczarować

Forum Konsole
Dodaj komentarz
25.04.2026 18:54
1
odpowiedz
KlaudeFX
16
Legionista

W sumie nie wiem dla kogo to. Pewnie znajdzie swoją niszę. Mam steam decka którego uwielbiam aczkolwiek te touchpady tam to lubie najmniej z tego wszystkiego. Na PC to mam myche i klawe + pada z PS5 którego oceniam na najlepszego jakie są. Mam pada z xboxa którym gardzę i leży w szafie.

25.04.2026 19:32
2
odpowiedz
Chiczkok
74
Pretorianin

Jakoś mi się nie podoba ten klocek, ale kto co lubi

25.04.2026 19:35
MilornDiester
3
odpowiedz
MilornDiester
55
Generał

Jednym z moich największych błędów okołogamingowych, jakie popełniłem było niekupienie Steam Controllera, kiedy wyprzedawali go po 22 złote. 

Kawał porządnego sprzętu za grosze. A jak się potem okazało - bardzo dużo czasu przez ostatnie lata spędziłem z komputerem podłączonym pod telewizor albo rzutnik. Posiadanie controllera dostosowanego do pcta byłoby niesamowicie przydatne. No ale cóż...

Kolejny model z kolei horrendalnie drogi. Za 99/199 zł można by się jeszcze zastanowić ale za 99 $ ? Przecie to u nas będzie pod 500 zł podchodzić!  Pad wyraźnie pomyślany jako część zestawu ze Steam Deckiem. Wysoka cena dołączanego kontrolera ma stanowić dodatkowy argument za opłacalnością zestawu. Sprzedaż samego pada to raczej dodatek przy okazji premiery konsoli. Może po jakimś czasie zacznie pojawiać się na przecenach, które uzasadnią zakup. 

W innym wypadku lepiej kupić coś dużo tańszego jako drugą opcję obok K+M

Forum Forum Konsole
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl