Czasopismo: CD-ACTION 01/2013
Akurat mam zamiar zmienić monitor, więc chętnie przeczytam test. Szkoda, że numer wychodzi tak późno, ale może zdążę jeszcze, aby otrzymać nowy pod choinkę. Reszta numeru również wydaje się być frapująca, aczkolwiek nie podoba mi się okładka - bezpłciowa taka.
Mi się najlepiej podoba/ło zdjęcie 47 jako Małaszyński aż go wyciąłem. A teraz czasopismo się będzie dobrze paliło w kominku :)
Jest CDA, jest cieplo... (ale fajnie ze wreszcie przyznali sie do failu 9+/10 swtor, Allor - you are fuckin lame:>
kong -> Każda okładka ma ukryty napis albo rysunek od jakiegoś czasu, sprawdź sobie. :D
Bardzo dobry numer, chociaż test monitorów deczko "nijaki". Ale i tak chętnie przeczytałem, a wybór (którego dokonałem "oddzielnie") i tak mnie zadowala. Pokrywa się zresztą. :D
Kupiłem ten numer ze względu na CoJ:TC, ma coopa na 4 osoby więc może być ciekawie.
Moim skromnym zdaniem CD-Action nie powinien już istnieć. Kwestia czasu kiedy ogłoszą bankructwo...
@down
Nie będę dyskutował z Tobą poprzez nabijanie sobie postów. Temu panu już dziękujemy. BTW ubieraj choinkę bo do sylwestra się nie wyrobisz.