Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Brak płyt to nie problem dla wydawcy Resident Evil. Capcom odpowiada na obawy co do kontrowersyjnej decyzji Sony

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.08.2026 08:28
1
odpowiedz
krzaku_
12
Legionista

Należy mu pokazać że jednak wpłynie, w oczywisty sposób.

10.08.2026 10:15
2
odpowiedz
oobe503
14
Legionista

Może dla nich to nie problem ale dla wielu graczy to jest duży problem i mam nadzieję że niedługo się o tym przekonają

10.08.2026 10:49
Morgana
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Morgana
145
EDGElord
PLUS

Cóż jakoś mnie to nie dziwi. Sprzedaż gier Capcomu to już w jakichś 90% cyfra, a absolutnie żałosny nakład pudełek przy premierze ostatniego Residenta tylko pokazał, że rynek twardych kopii jest coraz mniej istotny dla wydawców. Czy to dobrze czy źle? Trzeba oceniać samemu, ale właśnie takie fakty sprawiają, że decyzja Sony nie jest tak głupia i kontrowersyjna (przynajmniej z perspektywy korpo).

post wyedytowany przez Morgana 2026-08-10 11:04:31
10.08.2026 15:19
3.1
odpowiedz
robertoV
29
Generał

adam11$13 Czy ja wiem, ostatniego residenta kupiłem dlatego, że był steelbook i płyta. Jakby tego nie było to nawet nie myślałbym o zakupie w tej cenie, może za 2-3 lata na jakiejś promocji, mam w co grać do 2028.

post wyedytowany przez robertoV 2026-08-10 15:19:32
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl