56zł to nie grosze... Grosze to były za czasów starego humble bundle gdzie było kilka fajnych gierek za 1 dolara. Niestety ostatniego takiego zakupu dokonałem w 2022, potem jeszcze w 2024 jakieś pojedyncze pakiety aplikacji, a teraz to już nic nie ma.
Jeden z najlepszych bundli od dawna. Kupie pewnie, nie dla diablo ale shin megami tensei co normalnie jest za 100 w promce.
Trochę kusi, no ale sam nie wiem czy nadal warto, przy wszelkiej krytyce, a i jak sprawdzałem w darmowych weekendach, chyba 2 razy, to też niezbyt się wgryzłem (chociaż no, tu biorę pod uwagę, że nie grałem długo, a i ze świadomością, że tylko sprawdzam - więc mniejsza immersja, brak nastawiania się na kolejne sesje z budowaniem postaci itd.). No i Shin Megami Tensei V tu lekko interesuje, ale jednak przez sam wzgląd Person (co w sumie śmieszne, że to Persony są spinoffem właśnie tego, mimo, że w popularności mocno to przebiły).
Dajcie spokój d4 to syf... W tym bundlu nic mnie nie interesuje następny miesiąc skip. Dodatkowo jak ja mam łączyć battlenet z humble aby to uruchomić to jest droga przez mękę z tym ich nowym systemem zabezpieczeń...
Czytaj ze zrozumieniem jak napisałem nie interesuje mnie ta gra a tym bardziej co robią ze swoimi grami inni gracze, jakie sobie kupują i które ich bawią to jest indywidualna sprawa. Mam ponad 1400 gier w bibliotekach więc zwisa mi D4 które jest gorsze od d3 (1k h) czy d2(3k h).