Oczywiście że będzie hit zobaczymy 25 czerwca co za wersję będą i co oferować będą
Sam bym w tym hype trainie uczestniczył gdyby od premiery dostępna była wersja na PC, a tak to poczekam :(
Bez kozery powiem 1 miliard w jedną minutę, co szkodzi zgadywać?
Czy 1,3 miliona tygodniowo na reddicie w okolicy premiery to dużo? Takie Stardew Valley ma regularnie około 1 mln, a w grze nie dzieje się nic nowego.
Też czekam na wersję PC, choć trochę szkoda, że ominie mnie premierowy "hype", który jest jednak pewną częścią growego doświadczenia. Ale przynajmniej zagram w nieco ulepszoną wersję. To zawsze jakieś pocieszenie. ;)
A ja chciałbym się dowiedzieć czy 19 listopada sklepy spożywcze będą w Polsce czynne. :D
Kupować nie planuję, ale z czystego zainteresowania światem gamingowym i jego kierunkiem rozwoju ciekawią mnie cztery rzeczy związane z tą grą:
1) jaki będzie humor w tej grze, to że będzie polewa z Rednecków i MAGA to pewne, pytanie czy będzie też z liberalnej strony w USA.
2) ciekawe czy misje będą w dalej prowadzić od punktu do punktu za rączkę bez możliwości zrobienia czegoś po swojemu jak w GTA V czy jednak będzie większa dowolność w ich wykonywaniu (od tego zależy czy kupię grę później, bo dla mnie ten model misji z piątki jest już zdecydowanie przestarzały, zwłaszcza po ograniu CP2077).
3) na ile długa będzie kampania single a na ile od początku wejdzie promowanie multi a single będzie głównie zajawką jak w BFach czy CODach. Wiadomo, nie aż tak krótki jak tam, ale zauważalnie krótszy niż we wcześniejszych odsłonach (do tej pory każda kolejna część była trochę dłuższa od poprzedniej lub tak samo długa).
4) czy będą mikro transakcje dla singla (wątpię, ale gdyby się pojawiły to będzie bardzo zły znak)
Chyba dobrze było kupić jakiś czas temu za fajną cenę akcje take two. Mam nadzieję na jakiś zysk ale nie wiem kiedy będzie trzeba uciekać. Czy hossa potrwa do wydania na pc?