Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: Beyond All Reason

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
06.06.2026 03:29
1
odpowiedz
Schnitzel von Wagen
1
Junior

Genialna gra!!!

06.06.2026 23:54
1.1
odpowiedz
bajazumba
1
Junior

Schnitzel von Wagen to prawda!

11.07.2026 07:57
dudi42
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
dudi42
52
Centurion

Pograłem wczoraj 4-5 godzin, najlepszy RTS w jakiego grałem a sporo RTS-ów w życiu ograłem. Ograłem się też na multi nie tylko na botach, prawie całą serię Command & Conquer, Age Of Empires poza 3 częścią bo w nią tylko na botach. No a licząc samotne skirmishe no to wszystkie te Empire Earth'y, Supreme Commandery, Planetary Annihilation, Starcrafty, Warcrafty. Ta gra to absolutne mistrzostwo świata. Jednostek i typów jednostek od groma, graczy może być na jednej rozgrywce ile chcesz, ludzie walą mecze nawet 30 vs 30, żadna inna gra w jaką grałem nie pokaże wam bitwy w której walczy ze sobą faktycznie 15 tysięcy jednostek gdzie każdą możesz sterować z osobna. Nie ma opcji, w Planetary Annihilation dobić do takiej skali bitwy to jest święto, tutaj dzień jak codzień. Jak na RTS-a który wogóle nie jest promowany na takich portalach jak ten (bo darmowy to nie zarobi na promocji) czy na youtube to gra w niego zaskakująco dużo ludzi, na multi w losowej chwili siedzi z 1000-2000 osób

11.07.2026 08:02
dudi42
2.1
odpowiedz
dudi42
52
Centurion

Dodam jeszcze że bardzo fajne community, na poziomie. Gra wymaga myślenia. Największym szokiem musi być dla graczy wymiataczy ze Starcrafta. Nagle się okazuje że APM-y, micromanagment to 10-15% sukcesu bo trzeba głową ruszyć xD

15.07.2026 14:02
2.2
odpowiedz
spikew
9
Legionista

dudi42 to ty chyba dopiero przygode z graniem rozpocząłeś?

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl