Komentarze do wiadomości: „Będę grał w Marathon”. Gracze ARC Raiders nie kryją rozczarowania po teaserze aktualizacji Flashpoint

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.03.2026 13:15
Illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu
1
odpowiedz
Illuminackiretpalianinnajezdzcazdalekiegokosmosu
71
Generał

Tia tia już biegną po marazgon XD

24.03.2026 13:27
2
odpowiedz
1 odpowiedź
CapitanSakura
51
Centurion

W Marathon na pewno nie zagram, ale patrząc na rozwój ARC Raiders to coś ciekawego dostaniemy dopiero za parę miesięcy. Już dawno powinni dodać nowe bronie, przedmioty do zbierania a nie 2 skórki tak jak w dzisiejszym patchu. Mam 500 godzin przegrane i nie mam na tę chwilę zamiaru więcej w ARC grać. Jestem zawiedziony strasznie słabym i powolnym rozwojem gry, a szkoda bo to bardzo dobra gra.

24.03.2026 14:11
2.1
gamerX
115
Konsul

CapitanSakura 500h i tak jest giga dużo jak przez te kilka miesięcy ja mam 160h a czuję, że jeszcze spokojnie 100 bym mógł zrobić. W kwietniu nowa mapa :)

24.03.2026 14:02
K I R O S H I
3
odpowiedz
K I R O S H I
51
Konsul

może po paru porażkach odechce się robić firmom co chwile extraction shooters bo to już robi się nudne, co chwile kolejny a jak nie masz aktualizacji co tydzień to tym graczom odechciewa się grać i sugerują że pójdą do konkurencji XDD

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl